akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 22 Nisan 2024 #1 Selamün aleyküm iyi akşamlar. Bu kargo firmasını ilk defa duydum, nasıldır deneyimleyen var mı? Trendyol'dan sipariş vermiştim.
Selamün aleyküm iyi akşamlar. Bu kargo firmasını ilk defa duydum, nasıldır deneyimleyen var mı? Trendyol'dan sipariş vermiştim.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Nisan 2024 #2 Koç'un kargo şirketi. Getirme sürelerinin fazla olması dışında sorun yok. Anladığım kadarıyla çoğu Aygaz şubelerine bayilik verilmiş. Ve Aygaz bayileri sendeo arabaları ile dağıtım yapıyor. Benim çevremde gördüğüm.
Koç'un kargo şirketi. Getirme sürelerinin fazla olması dışında sorun yok. Anladığım kadarıyla çoğu Aygaz şubelerine bayilik verilmiş. Ve Aygaz bayileri sendeo arabaları ile dağıtım yapıyor. Benim çevremde gördüğüm.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Sendeo kargo arabasını görmek şirinleri görmekten daha zordur. Ama endişelenme elbet bir gün kargon gelecek.
Sendeo kargo arabasını görmek şirinleri görmekten daha zordur. Ama endişelenme elbet bir gün kargon gelecek.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Nisan 2024 #4 totra_proska dedi: Sendeo kargo arabasını görmek şirinleri görmekten daha zordur, onun dışında elbet bir gün kargon gelecek. Genişletmek için tıkla... PTT'ye özeniyorlar.
totra_proska dedi: Sendeo kargo arabasını görmek şirinleri görmekten daha zordur, onun dışında elbet bir gün kargon gelecek. Genişletmek için tıkla... PTT'ye özeniyorlar.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 Teknoyms dedi: PTT'ye özeniyorlar. Genişletmek için tıkla... Kapıma kadar getiren tek kargo şirketi hakkını yedirmem.
Teknoyms dedi: PTT'ye özeniyorlar. Genişletmek için tıkla... Kapıma kadar getiren tek kargo şirketi hakkını yedirmem.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #6 Benimkiler 2 günde geliyor. Hızlı yani.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Nisan 2024 #7 mhmtkcbs dedi: Benimkiler 2 günde geliyor. Hızlı yani. Genişletmek için tıkla... Büyük şehirde misiniz ? Benim min 5 gün.
mhmtkcbs dedi: Benimkiler 2 günde geliyor. Hızlı yani. Genişletmek için tıkla... Büyük şehirde misiniz ? Benim min 5 gün.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #8 Teknoyms dedi: Büyük şehirde misiniz ? Benim min 5 gün. Genişletmek için tıkla... Büyükşehrin merkezinde değilim ilçesindeyim.
Teknoyms dedi: Büyük şehirde misiniz ? Benim min 5 gün. Genişletmek için tıkla... Büyükşehrin merkezinde değilim ilçesindeyim.
akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 22 Nisan 2024 #9 Tahmini teslim 26 Nisan yazıyor tahminimce 23 Nisan tatili olduğu için çalışmıyorlardır acelesi yok sağlam ve elime ulaşsın yeter kargom
Tahmini teslim 26 Nisan yazıyor tahminimce 23 Nisan tatili olduğu için çalışmıyorlardır acelesi yok sağlam ve elime ulaşsın yeter kargom