Sene sonuna kadar 100.000 sıralama yapılabilir mi?

Zeyxy10

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 50-60 TYT neti arasında geziyorum. AYT de gelse gelse 10-15 arası gelir. Bu netlerle sene sonuna kadar 100k gelir mi? Oyun alışkanlığımda var geceleri oynuyorum 2-3 saat arası.

Arkadaşlar 50-60 TYT neti arasında geziyorum. AYT de gelse gelse 10-15 arası gelir. Bu netlerle sene sonuna kadar 100k gelir mi? Oyun alışkanlığımda var geceleri oynuyorum 2-3 saat arası.
Sayısal mısın ea mı. eşit ağırlık için 100k zor değil hatta iyi sırlama da değil açıkçası. Sayısalsan düzenli çalışmayla yapabilirsin neden olmasın.

Sayısalsan gelmez.

Moral bozmak için demedim yanlış anlamayın. Ama mezundan bayağı sıralama çekmiş biri olarak söylüyorum. Bu netler orta bir sınavda 100 k sayısal getirmez. Tabi ki de çalışıp arttırman gerekiyor zamanında var bunun için ama insanın kendine hep dürüst olması gerek :)

Son düzenleme:
Sayısal mısın EA mı? Eşit ağırlık için 100k zor değil hatta iyi sırlama da değil açıkçası. Sayısalsan düzenli çalışmayla yapabilirsin neden olmasın.

Sayısalım şimdi bir yandan yapabilirsin diyen var bir yandan yapamazsın diyen var hedef koyacağım ama bari gerçekçi bir hedef olsun diye uğraşıyorum.

Alanınızı da söyleseydiniz keşke.

Unutmuşum kusura bakma alanım sayısal.

Sayısalım şimdi bir yandan yapabilirsin diyen var bir yandan yapamazsın diyen var hedef koyacağım ama bari gerçekçi bir hedef olsun diye uğraşıyorum.

Unutmuşum kusura bakma alanım sayısal.
Sıkı bir şekilde çalışırsanız 50 bine kadar girebilirsiniz. 50 binden iyisi de yapılabilir fakat orası biraz kritik.

Sayısalsan gelmez.

Moral bozmak için demedim yanlış anlamayın. Ama mezundan bayağı sıralama çekmiş biri olarak söylüyorum. Bu netler orta bir sınavda 100K sayısal getirmez. Tabii ki de çalışıp arttırman gerekiyor zamanında var bunun için ama insanın kendine hep dürüst olması gerek :)

Teşekkür ederim.

Sıkı bir şekilde çalışırsanız 50 bine kadar girebilirsiniz. 50 binden iyisi de yapılabilir fakat orası biraz kritik.

50ye kadar inersem süper olur vallahi ama kafamdaki yer 100 bin civarı o yüzden kendimi de çok sıkmadan ilerlemek istiyorum teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

50ye kadar inersem süper olur vallahi ama kafamdaki yer 100 bin civarı o yüzden kendimi de çok sıkmadan ilerlemek istiyorum teşekkür ederim.
Kendinizi sıkmak istemiyorsanız baştan kaybedersiniz zaten. Konfor alanınızdan çıkıp çalışacaksınız. Gerekirse günde 10 saate varan çalışmalara gelmeniz gerek ki hedefinize ulaşabilesiniz. Yoksa 100 bine bile giremeden mezuna bırakırken bulursunuz kendinizi.

Kendinizi sıkmak istemiyorsanız baştan kaybedersiniz zaten. Konfor alanınızdan çıkıp çalışacaksınız. Gerekirse günde 10 saate varan çalışmalara gelmeniz gerek ki hedefinize ulaşabilesiniz. Yoksa 100 bine bile giremeden mezuna bırakırken bulursunuz kendinizi.

O zaman öyle yapacağız başka çare yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı