Senenin bitiminde LGS'ye çalışmaya nereden başlanmalı?

erdem_d

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 7.sınıf öĝrencisiyim. İlkokulda ve şimdiye kadar hiç düzenli çalışmadım ama artık değişmek bir kariyer yapmak istiyorum. Bir hedefim var ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Senenin ortasını geçtik neredeyse. 2 ay kaldı. Benim sorunum şu ki öğretmenler konuları geçti ve ben bu konulardan geri kaldım. Sözelim yine biraz var ama matematiğim sıfır. Nereden başlayacağım? Yardım edin.

Merhaba. Ben 7.sınıf öĝrencisiyim. İlkokulda ve şimdiye kadar hiç düzenli çalışmadım ama artık değişmek bir kariyer yapmak istiyorum. Bir hedefim var ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Senenin ortasını geçtik neredeyse. 2 ay kaldı. Benim sorunum şu ki öğretmenler konuları geçti ve ben bu konulardan geri kaldım. Sözelim yine biraz var ama matematiğim sıfır. Nereden başlayacağım? Yardım edin.

Matematikte 10 12 tane konu var diye hatırlıyorum 3 günde 1 konu bile bitirsen 36-40 gün arasında bütün matematik konuların bitmiş oluyor aynı şey fen içinde geçerli. Okula gittiğini de varsayıyorum tavsiyeleri ona göre vereceğim. Çalışmaya başladığında konularını hızlı bir şekilde bitirmeye çalış ki okuldaki konulara yetişebilesin böylece kafanda çok karışmamış olur. Okuldan geldiğin gibi YouTube üzerinden sevdigin bir konu anlatım kanalını dinle dinlerken ise konu alatımı kitap uzerine ya da deftere notlar almayı ihmal etme bir konu bitirdikten sonra hemen o konunun testini çöz her zaman 1 testi bırak atıyorum üslü sayılardan 5 test varsa 4'ünü çöz 1'ini birkaç konu ilerledikten sonra çöz ki tekrar olsun bir gün içerisinde ortalama 6-7 saat çalışabilirsen yetiştirebilecgini düşünüyorum. Ortalama 35 40 günde tüm konuların biterse kalan 20 günde de full deneme çözersin.

çok teşekkür ederim peki nasıl bir çalışma programı düzenlemeliyim birde senin verdiğin örnek sadece matematik için mi yoksa diğer derslerde içinde mi?

çok teşekkür ederim peki nasıl bir çalışma programı düzenlemeliyim birde senin verdiğin örnek sadece matematik için mi yoksa diğer derslerde içinde mi?
yani 6 7 saat sadece matematiğe çalışırsammı konuları yetiştirebilirim?

Çok teşekkür ederim peki nasıl bir çalışma programı düzenlemeliyim bir de senin verdiğin örnek sadece matematik için mi yoksa diğer derslerde içinde mi?

Yani 6 7 saat sadece matematiğe çalışırsammı konuları yetiştirebilirim?

Sadece matematik çalışmana gerek yok okuldan geldikten sonra saat 1'den gece 12ye kadar vaktin var. Birkaç ay dişini sıkarsan işin sonunda mutlu olursun. Programının her gününde matematik ve fen beraber olsun onun yanına eğer vaktin kalırsa sosyal İngilizce serpiştirebilirsin günlük ortalama 4 5 saatlik bir program olsun.

Sadece matematik çalışmana gerek yok okuldan geldikten sonra saat 1'den gece 12ye kadar vaktin var. Birkaç ay dişini sıkarsan işin sonunda mutlu olursun. Programının her gününde matematik ve fen beraber olsun onun yanına eğer vaktin kalırsa sosyal İngilizce serpiştirebilirsin günlük ortalama 4 5 saatlik bir program olsun.
Birde söylemeyi unutmuşum Türkçeyide 2 3 günde bir çalışman yeter diye düşünüyorum zaten bir çok soru tipine aşinasındır (paragraftan bahsediyorum) 2 3 günde birde türkçe için dil bilgisi çalışabilirsin. Videoları 1xte değil 1.5xte falan izle programınıda ona göre hazırla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı