Seneye kim şampiyon olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir Fenerbahçe'li olarak Fenerbahçe 1. liği alabilir ya da 1. Lig'e gidebilir iki seçenek var.

Bir Fenerbahçe'li olarak Fenerbahçe 1. liği alabilir ya da 1. Lig'e gidebilir iki seçenek var.
Bu sene daha iyi olur geçen seneye göre. Beklerimiz yenilendi, stoper ve ileri 3'e ekleme yapmayı düşünüyorlar. Takım daha iyi hale gelecek. Yeter ki TFF hak yemesin bu seneki gibi.

Beşiktaş, Başakşehir, Trabzonspor ve eğer yarıştan kopmazsa Fenerbahçe arasında sağlam bir rekabet olur. Güzel bir lig izleyeceğiz bence. Bakalım.

Ha şunu da ekleyeyim: Başakşehir'i, Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı Avrupa mücadeleleri bekliyor. Ligde bu sene daha fazla maç olacak takım fazlalığından ötürü. Fenerbahçe ve Trabzonspor ligde ve kupada avantajlı olan takım olacak. Son haftalara iki ya da üç takım kalır. Onlar da TS, BJK, FB gibi. Galatasaray da arkadan gelip sürpriz yapabilir tabii. Hiç belli olmaz

Son düzenleme:
Hatay Spor olacak.
Bu sene lige çıktı daha yeni.
Hataylıyım. Sonuna kadar Hatay Spor.

Bu sene daha iyi olur geçen seneye göre. Beklerimiz yenilendi, stoper ve ileri 3'e ekleme yapmayı düşünüyorlar. Takım daha iyi hale gelecek. Yeter ki TFF hak yemesin bu seneki gibi.

Ben şahsen erol bulut un gelmesiyle umutlandım.

Takım tutmayan biri olarak benim favorilerim Trabzonspor ve Başakşehir. Özellikle Başakşehir'in transferlerini çok başarılı buluyorum, ucuza kaliteli oyuncu alıyorlar, Türkiye futbolunda bunu yapabilen tek takım Başakşehir. Trabzonspor'da son 2-3 yıldır gayet başarılı, transferleri de başarılı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…