Seneye LGS var, tatili nasıl değerlendirmeliyim?

Matematik zaten herkese göre değişiyor değil mi 1000 lerce Matematik var zaten değil mi nasıl yanlış öğrenebilir çok merak ettim bana açıklayın.
Nasıl mı? Hemen anlatayım.

Hocanın 8. sınıflar videosunu açtı.
'Evet arkadaşlar burada x kuralını uygulayacağız'

Neden bu kuralı uyguluyoruz? YouTube'de direkt kuralı söylüyorlar neden böyle olduğunu değil. Eğer neden öyle olduğunu bilmezse ezberler ve ezber çok kötü bir şey.

Tabii özel hoca tutacaksan tutabilirsin.

'Evet arkadaşlar burada X kuralını uygulayacağız'

Neden bu kuralı uyguluyoruz? YouTube'da direkt kuralı söylüyorlar neden böyle olduğunu değil. Eğer neden öyle olduğunu bilmezse ezberler ve ezber çok kötü bir şey.

Kaliteli bir kanaldan dinlerse hiçbir problem çıkmaz bu kadar basit düşündüğünüze inanamıyorum.

'Evet arkadaşlar burada x kuralını uygulayacağız'

Neden bu kuralı uyguluyoruz? YouTube'de direkt kuralı söylüyorlar neden böyle olduğunu değil. Eğer neden öyle olduğunu bilmezse ezberler ve ezber çok kötü bir şey.

Ezber kötü bir şey ama çok soru çözünce ezbere gerek kalmıyor çeşitli ve çok soru

O zaman çocuğa kaliteli kanal önerisi yapın.

Basit düşünmekle alakası yok temeli sağlam olmalı. Sağlam olması için de yüz yüze eğitim şart.

Tonguç - hocalara geldik - partikül Matematik daha isterse atabilirim.
O zaman çocuğa kaliteli kanal önerisi yapın.

Basit düşünmekle alakası yok temeli sağlam olmalı. Sağlam olması için de yüz yüze eğitim şart.

Temeli 8.sınıftamı oluyor :D :D çoğu konu önceden işlenmiş konular üslü sayılar meslea.

Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben 7. sınıf öğrencisiyim(Tatilden sonra 8 ’e geçeceğim).Şu an yaz tatilindeyiz ve bu bence değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi. Seneye sınavım var. Bu dönemde deneme çözmek bana daha mantıklı geldi. Şu an Çanta Yayınları’nın denemesini çözüyorum. Genelde yanlış sayım şöyle:
Sözel:
Türkçe: 1 yanlış
Sosyal Bilgiler: Tam
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: Tam
İngilizce: Tam
Sayısal:
Matematik: 1 yanlış.
Fen: 1 yanlış.
Sizden bana deneme önermenizi istiyorum. Sanırım ilerleyen zamanda İSEM ve Ankara Yayınları’nın da denemesini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben 8. Sınıfım son 2 aydır çalışıyorum 1 yılını heba etmene gerek yok

Netlerin iyi ama sen yine çalışmak istiyorsan 1. üniteyi bitir daha iyi anlarsın ilk başta ya da 7. Sınıf testleri çöz. Bu arada fazla çalışma çünkü sonda çok yorulacaksın ve çalışma isteğin hiç olmayacak benim de öyle şu an, gerektiğinden fazla çalışma.

Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben 7. sınıf öğrencisiyim(Tatilden sonra 8 ’e geçeceğim).Şu an yaz tatilindeyiz ve bu bence değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi. Seneye sınavım var. Bu dönemde deneme çözmek bana daha mantıklı geldi. Şu an Çanta Yayınları’nın denemesini çözüyorum. Genelde yanlış sayım şöyle:
Sözel:
Türkçe: 1 yanlış
Sosyal Bilgiler: Tam
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: Tam
İngilizce: Tam
Sayısal:
Matematik: 1 yanlış.
Fen: 1 yanlış.
Sizden bana deneme önermenizi istiyorum. Sanırım ilerleyen zamanda İSEM ve Ankara Yayınları’nın da denemesini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Kardeşim benim lgs dönemi en büyük hatam gereksiz fazla test kitabı almak ve etüte gitmek oldu etütler genel olarak gereksiz evde çaliş okul kurslarına kal yeterli en önemlisi konu eksiğin asla olmasın elinden geldiğince matematik ve fen cöz gerisi fasa fiso iyi şanslar😀😀
7'den sonra bi' rahatlama gelmişti bana. Sakın kendini salma, sonuçları ağır olabilir :D.
Bende de öyle şu an .d
Bıkkınlık geldi bu sene sonlardaydım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı