Seneye LGS var, tatili nasıl değerlendirmeliyim?

Sözel zaten kolay önem vermesi gereken sayısal.
Sözeli kendi başına daha iyi öğrenir diye diyorum ya zaten bütün sene sayısala ağır verecek dediğim gibi yaparsa azcık mantık çerçevesinde düşünüp yorum yapalım.

Sözeli kendi başına daha iyi öğrenir diye diyorum ya zaten bütün sene sayısala ağır verecek dediğim gibi yaparsa azcık mantık çerçevesinde düşünüp yorum yapalım.

Maalesef sayısalı sadece hocaların anltımıyla yapılacak bir bölüm değil biraz empati kurarak yorum yapalım lütfen ben bildiğim için konuşuyorum bol bol mat çözmesi gerek ben bile yeni yeni oturttum.

Maalesef sayısalı sadece hocaların anltımıyla yapılacak bir bölüm değil biraz empati kurarak yorum yapalım lütfen ben bildiğim için konuşuyorum bol bol mat çözmesi gerek ben bile yeni yeni oturttum.
Bakın efendim bütün yıl sayısala ayıracak diyorum zaten neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz sözeli bitirsin derslerdede tekrar eder unutmaz sözel kitabının kapağını açmaz demeye çalışıyorum ama siz bildiğinizi diretiyorsunuz.

Yani diyorsunuz ki ders yeter çocuk sözelin kitabını açmasın Full sayısal çalışsın LGS'de de sayısaldan 1 yanlış sözelden de 5 yanlış çıkarsın mükemmel taktik bir daha olmasın.

Tonguç Akademi'nin o kitabını alacaktım ancak kamp daha başlamamış ve o kitap yenilenmemiş.
Eğer bu netleri zorluk derecesi yüksek hakiki LGS sorularından yapıyorsanız sizi tebrik ederim. Çalışmaya devam, umarım hedeflerinizi tutturursunuz.
Teşekkür ederim.

8. sınıf sayısalına sakın yazdan başlama. Bir şeyi yanlış öğrenirsen bir daha anlamazsın. Sözele bakabilirsin fakat sakın sayısala bulaşma. Bol bol kitap oku.

s
8. sınıf sayısalına sakın yazdan başlama. Bir şeyi yanlış öğrenirsen bir daha anlamazsın. Sözele bakabilirsin fakat sakın sayısala bulaşma. Bol bol kitap oku.
Sonunda dediklerimi anlayan bir kişi abi sen olmasaydın çıldırıcaktım heralde.

Matematik zaten herkese göre değişiyor değil mi 1000 lerce Matematik var zaten değil mi nasıl yanlış öğrenebilir çok merat ettim bana açıklayın.
Temeli hocanın atması çok daha iyi olur bir kere yanlış öğrenirse bu onun başına bela olur anlamakla ilgili bir sorunun var mı diye merak etmeye başladım.
Matematik zaten herkese göre değişiyor değil mi 1000 lerce Matematik var zaten değil mi nasıl yanlış öğrenebilir çok merat ettim bana açıklayın.
Neyse efendim size saygıda kusur ettiysem özür dilerim daha fazla tartışmaya lüzum yok iyi günler.

Hız isem zeka küpü okyanus Master bunlarla yoluna devam et ben bu yıl sınava gireceğim şu ana kadar birçok yayınları çözme imkanı buldum sana bu yayınları öneririm. Ağustos'ta konuları internetten dinlemeye başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…