Hocanın 8. sınıflar videosunu açtı.
'Evet arkadaşlar burada x kuralını uygulayacağız'
Neden bu kuralı uyguluyoruz? YouTube'de direkt kuralı söylüyorlar neden böyle olduğunu değil. Eğer neden öyle olduğunu bilmezse ezberler ve ezber çok kötü bir şey.
'Evet arkadaşlar burada X kuralını uygulayacağız'
Neden bu kuralı uyguluyoruz? YouTube'da direkt kuralı söylüyorlar neden böyle olduğunu değil. Eğer neden öyle olduğunu bilmezse ezberler ve ezber çok kötü bir şey.
'Evet arkadaşlar burada x kuralını uygulayacağız'
Neden bu kuralı uyguluyoruz? YouTube'de direkt kuralı söylüyorlar neden böyle olduğunu değil. Eğer neden öyle olduğunu bilmezse ezberler ve ezber çok kötü bir şey.
8. sınıf sayısalına sakın yazdan başlama. Bir şeyi yanlış öğrenirsen bir daha anlamazsın. Sözele bakabilirsin fakat sakın sayısala bulaşma. Bol bol kitap oku.
Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben 7. sınıf öğrencisiyim(Tatilden sonra 8 ’e geçeceğim).Şu an yaz tatilindeyiz ve bu bence değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi. Seneye sınavım var. Bu dönemde deneme çözmek bana daha mantıklı geldi. Şu an Çanta Yayınları’nın denemesini çözüyorum. Genelde yanlış sayım şöyle:
Sözel:
Türkçe: 1 yanlış
Sosyal Bilgiler: Tam
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: Tam
İngilizce: Tam
Sayısal:
Matematik: 1 yanlış.
Fen: 1 yanlış.
Sizden bana deneme önermenizi istiyorum. Sanırım ilerleyen zamanda İSEM ve Ankara Yayınları’nın da denemesini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Netlerin iyi ama sen yine çalışmak istiyorsan 1. üniteyi bitir daha iyi anlarsın ilk başta ya da 7. Sınıf testleri çöz. Bu arada fazla çalışma çünkü sonda çok yorulacaksın ve çalışma isteğin hiç olmayacak benim de öyle şu an, gerektiğinden fazla çalışma.
Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben 7. sınıf öğrencisiyim(Tatilden sonra 8 ’e geçeceğim).Şu an yaz tatilindeyiz ve bu bence değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi. Seneye sınavım var. Bu dönemde deneme çözmek bana daha mantıklı geldi. Şu an Çanta Yayınları’nın denemesini çözüyorum. Genelde yanlış sayım şöyle:
Sözel:
Türkçe: 1 yanlış
Sosyal Bilgiler: Tam
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: Tam
İngilizce: Tam
Sayısal:
Matematik: 1 yanlış.
Fen: 1 yanlış.
Sizden bana deneme önermenizi istiyorum. Sanırım ilerleyen zamanda İSEM ve Ankara Yayınları’nın da denemesini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Kardeşim benim lgs dönemi en büyük hatam gereksiz fazla test kitabı almak ve etüte gitmek oldu etütler genel olarak gereksiz evde çaliş okul kurslarına kal yeterli en önemlisi konu eksiğin asla olmasın elinden geldiğince matematik ve fen cöz gerisi fasa fiso iyi şanslar