Seneye yeni modeller çıkar mı?

Makaleler
2
Model dediğim Intel i5 mesela 12. nesil değil de quantum gibi olabilir bunu demek istiyorum. Sizce yeni bir tür çıkar mı? Ona göre seneye veya bu sene sistem dizeceğim.

Model dediğim Intel i5 mesela 12. nesil değil de quantum gibi olabilir bunu demek istiyorum. Sizce yeni bir tür çıkar mı? Ona göre seneye veya bu sene sistem dizeceğim.

Bence seneye fiyatlar artacak ve tıpkı şu anki gibi önceki yılları arayacağız bu yıl dizin bence.

Yeni bir seri gelmeyecek şu an fakat Intel'in GPU projesi ve DLSS benzeri AI projesi var. Onun dışında 12. nesil aralık aylarına doğru ortaya çıkmaya başlar hem mobil hem de desktop olarak.

Ekran kartı ile uğraşıyor normal 12.nesil çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…