Senheiser Momentum True Wireless 4 vs Sony MF 1000XM5

xseynon

Femtopat
Daha fazla  
Ben Senheiser Momentum True Wireless 4 ve Sony MF 1000XM5 arasında kaldım. Momentumun ses kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum ama Sony'nin tuhaf özellikleri dikkatimi çekiyor. Hangisini almalıyım bilemedim. Sizin fikriniz nedir bu durum hakkında? Daha iyisi varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de çok benzer cihazlar. Momentum 4 ses ve mikrofonda bir tık daha üstün gözüküyor. Qualcomm'un en yeni teknolojileri var içinde. Ama gürültü engellemede drsony gerçekten çok çok başarılı. Ben olsam momentum 4 alırdım.

İkisi de çok benzer cihazlar. Momentum 4 ses ve mikrofonda bir tık daha üstün gözüküyor. Qualcomm'un en yeni teknolojileri var içinde. Ama gürültü engellemede drsony gerçekten çok çok başarılı. Ben olsam momentum 4 alırdım.

Aralarındaki ses kalite farkı çok mu fazla kankam, 2K farka değecek bir ses kalite farkı var mı ya da bu iki kulaklık yerine daha iyisi.

Aralarındaki ses kalite farkı çok mu fazla kankam, 2K farka değecek bir ses kalite farkı var mı ya da bu iki kulaklık yerine daha iyisi.

Denemdiğim için tam bilemiyorum. İkisi de çok güzel birinin ANC'si diğerinin ses kalitesi bir tık önde gibi düşün. Fazla fark olacağını sanmıyorum ama oranladığında 2K çok bir fark değil.

Denemdiğim için tam bilemiyorum. İkisi de çok güzel birinin ANC'si diğerinin ses kalitesi bir tık önde gibi düşün. Fazla fark olacağını sanmıyorum ama oranladığında 2K çok bir fark değil.

Peki kanka mtw 4 Sony'nin yaptığı çoğu şeyi yapabiliyor mu (konuşurken ortam sesini arttırma gibi gibi) biraz cahilim bu konular da kusuruma bakma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı