Seni istemeyen birini unutmak

Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim. Hikayeni dinlediğimde gerçekten üzüldüm. Benim üzüntüm seninkine göre bir hiç diyebiliriz. Ben de acaba benim tipimi veya başka bir şeyimi beğenmiyor diye spora başladım bakalım nolucak hayırlısı.
9 yıldır unutamadım...
9 yıl boyunca nasıl unutamadınız? Yani demek istediğim birbirinizi hala gördüğünüz için mi yoksa onu görmeyipte hala mı 9 yıl unutamadınız?

2 Yıl uzaktan yürüttüm. Özledim dedi yanına yüzlerce km yol gittim. Çok fedakarlık yaptım. Bir daha başkasını böyle sevemem dedim. Peşinden gittim. Param olmazdı otostopla yüzlerce km yol gittim geldim. Her şeyi yaptım. Olmadı ve olmazdı ne yaparsam yapayım. Unuttum ve karşıma çıksa normal insandan farkı yok artık. Şimdi bir ilişkim var 1 yıl aradan sonra. Daha güzel sevdim ve sevildim sana öyle deyim. Her şey geçer. Bu ilişkim bitse yine geçer. Takma kafana.

Teşekkür ederim tavsiyen için.

Yaşadığın olayın aynısını ben de yaşıyorum üstelik seninle aynı yaştayız. İşin kötüsü sevdiğim kızın sevgilisi var. O kadar yakındık ki onun sevgilisinin olduğunu bilmeyenler bizi flört sanıyordu. Sonuç ne mi oldu sabaha kadar konuştuğum kız şu an tek bir mesaj atmıyor. Onu unutamıyorsun ama onsuzluğa alışıyorsun. Unutmak ve alışmak birbirine benzeyen çok ayrı şeylerdir.

Çok nadir görüyorum, misal sokakta yürürken kafede oturduğunu falan görüyorum.

Şahsen benim unutmam için hiç görmemem lazım eğer çok nadir de olsa onu gördüğümde yine eski günlerim aklıma gelir.

Sevdiği veya sevgilisi var mıydı benimkinin bilmem ama sınıftakiler falan bizi de flört sanardı. Bende artık buna bir isim vermek istedim onun gözünde arkadaşımışım.

Ben açılmadım iyi ki de açılmamışım şu an üzülüyorum ama geçecek biliyorum. Yapacak bir şey yok.

Ben açılmadım iyi ki de açılmamışım şu an üzülüyorum ama geçecek biliyorum. Yapacak bir şey yok.
Aynen dostum zamanın akıp acının dinmesini bekliyeceğiz.
Siz unutmuşsanız bende unutabilirim sanırım.

Son düzenleme:
Unutulma değil de acısı geçecek zamanla artık acı duymamaya başlıcaksın hatta belki ileride gülüp geçiceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…