SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.438 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki haritanın adını bilen var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki haritanın adını bilen var mı?
Çözüm flezyyg 12 Mart 2023 SERVETR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki haritanın adını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam Shutoko Revival.
SERVETR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki haritanın adını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam Shutoko Revival.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 12 Mart 2023 #11 SERVETR dedi: Hocam mouse ile oynuyorum çok sarıyor tabii ki alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mouse ile denedim fakat süremedim. Ama ETS 2'de mouse çok işe yarıyor Artı 0 Eksi
SERVETR dedi: Hocam mouse ile oynuyorum çok sarıyor tabii ki alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mouse ile denedim fakat süremedim. Ama ETS 2'de mouse çok işe yarıyor
KS KS SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.438 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #12 flezyyg dedi: Hocam ben mouse ile denedim fakat süremedim. Ama ETS 2'de mouse çok işe yarıyor Genişletmek için tıkla... Ben artık her iki oyundada alıştım evet ETS 2 de güzel oluyor Artı 0 Eksi
flezyyg dedi: Hocam ben mouse ile denedim fakat süremedim. Ama ETS 2'de mouse çok işe yarıyor Genişletmek için tıkla... Ben artık her iki oyundada alıştım evet ETS 2 de güzel oluyor