DipHangs Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 586 Çözümler 5 11 Aralık 2021 #1 Sorum başlıktadır. Bu tarz şarkı tavsiyelerinizi varsa Spotify playlist yoksa tek tek müzik tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden sağ olun.
Sorum başlıktadır. Bu tarz şarkı tavsiyelerinizi varsa Spotify playlist yoksa tek tek müzik tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden sağ olun.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 11 Aralık 2021 #2 Buyur benim playlistim var. ÖZLWEMWEK ÖZLWEMWEK · Playlist · 0 songs open.spotify.com
DipHangs Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 586 Çözümler 5 11 Aralık 2021 #3 Silinen üye dedi: Buyur benim playlistim var. ÖZLWEMWEK ÖZLWEMWEK · Playlist · 0 songs open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Peki bu tarz çok önerdiğin bir şarkı var mı?
Silinen üye dedi: Buyur benim playlistim var. ÖZLWEMWEK ÖZLWEMWEK · Playlist · 0 songs open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Peki bu tarz çok önerdiğin bir şarkı var mı?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 11 Aralık 2021 #4 Dediğin love tarzi müzik mi doğru mu anladım?
DipHangs Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 586 Çözümler 5 11 Aralık 2021 #5 Heunzey dedi: Dediğin love tarzi müzik mi doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Yani öyle gibi daha doğrusu kederli şarkılar.
Heunzey dedi: Dediğin love tarzi müzik mi doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Yani öyle gibi daha doğrusu kederli şarkılar.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 11 Aralık 2021 #6 DipHangs dedi: Yani öyle gibi daha doğrusu kederli şarkılar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne kadar öyleler bilmiyorum ama elimde Türkçe şarkı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ha bir de neffexin şarkıları var.
DipHangs dedi: Yani öyle gibi daha doğrusu kederli şarkılar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne kadar öyleler bilmiyorum ama elimde Türkçe şarkı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ha bir de neffexin şarkıları var.
DipHangs Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 586 Çözümler 5 11 Aralık 2021 #7 Heunzey dedi: Tamamdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne kadar öyleler bilmiyorum ama elimde Türkçe şarkı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ha bir de neffexin şarkıları var. Genişletmek için tıkla... Türkçe olsa daha iyi olur yabancı dinlemiyorum
Heunzey dedi: Tamamdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne kadar öyleler bilmiyorum ama elimde Türkçe şarkı yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ha bir de neffexin şarkıları var. Genişletmek için tıkla... Türkçe olsa daha iyi olur yabancı dinlemiyorum
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 11 Aralık 2021 #8 DipHangs dedi: Türkçe olsa daha iyi olur yabancı dinlemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman yardımcı olamam bende Türkçe dinlemiyorum çünkü.
DipHangs dedi: Türkçe olsa daha iyi olur yabancı dinlemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman yardımcı olamam bende Türkçe dinlemiyorum çünkü.
Froster_xx Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 968 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #9 DipHangs dedi: Sorum başlıktadır. Bu tarz şarkı tavsiyelerinizi varsa Spotify playlist yoksa tek tek müzik tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Thelona SE do.
DipHangs dedi: Sorum başlıktadır. Bu tarz şarkı tavsiyelerinizi varsa Spotify playlist yoksa tek tek müzik tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Thelona SE do.