FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 12 Haziran 2019 #1 İnsanların içindeyim Seviyorum insanları Hareketi seviyorum, düşünceyi seviyorum Kavgamı seviyorum Sen kavgamın içinde Bir insansın sevgilim Seni seviyorum Aydınlığın içindeyim Seviyorum aydınlığı Paylaşmayı seviyorum, eşitliği seviyorum Kavgamı seviyorum Sen kavgamın içinde Bir insansın sevgilim Seni seviyorum..
İnsanların içindeyim Seviyorum insanları Hareketi seviyorum, düşünceyi seviyorum Kavgamı seviyorum Sen kavgamın içinde Bir insansın sevgilim Seni seviyorum Aydınlığın içindeyim Seviyorum aydınlığı Paylaşmayı seviyorum, eşitliği seviyorum Kavgamı seviyorum Sen kavgamın içinde Bir insansın sevgilim Seni seviyorum..
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 12 Haziran 2019 #2 Şöyle konulara onay verilmemeli... (!) Her hüzünlendiğimde kalbime ağrı giriyor aa
FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #3 Yine duygularım depreşti. Gidiyorum bütün aşklar... Neyse, ne diyorduk en son?
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 12 Haziran 2019 #4 FakirSincap dedi: Yine duygularım depreşti. Gidiyorum bütün aşklar... Neyse, ne diyorduk en son? Genişletmek için tıkla... En son Birine fırça uzatmışlardı onun sayedinde Hed PE dinlemeye gidiyordunuz sanırsam, şaka şaka "Memes" izleyin
FakirSincap dedi: Yine duygularım depreşti. Gidiyorum bütün aşklar... Neyse, ne diyorduk en son? Genişletmek için tıkla... En son Birine fırça uzatmışlardı onun sayedinde Hed PE dinlemeye gidiyordunuz sanırsam, şaka şaka "Memes" izleyin