MATRİX TEYZEE Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #1 Konuyla biraz alakasız ama yine de sorayım? Senin beni banlama yetkin var mı?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 27 Mart 2022 #2 MATRİX TEYZEE dedi: Konuyla biraz alakasız ama yine de sorayım? Senin beni banlama yetkin var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı id'si 1. Yani ne demek anladınız sanırım
MATRİX TEYZEE dedi: Konuyla biraz alakasız ama yine de sorayım? Senin beni banlama yetkin var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı id'si 1. Yani ne demek anladınız sanırım
MATRİX TEYZEE Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #3 Shahdee dedi: Kullanıcı ID'si 1. yani ne demek anladınız sanırım Genişletmek için tıkla... Ben yeniyim ne demek anlamadım.
Shahdee dedi: Kullanıcı ID'si 1. yani ne demek anladınız sanırım Genişletmek için tıkla... Ben yeniyim ne demek anlamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Mart 2022 #4 Sadece benim değil, herkesin var. Kurallara uymadığın için rapor eden herkes tarafından banlanabilirsin
Sadece benim değil, herkesin var. Kurallara uymadığın için rapor eden herkes tarafından banlanabilirsin
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 27 Mart 2022 #5 Sadece yetkiye sahip kişiler ceza atabiliyorlar. Yetkili üyeler www.technopat.net Shahdee dedi: Kullanıcı id'si 1. Yani ne demek anladınız sanırım Genişletmek için tıkla... Tanıdık geldi kim acaba?
Sadece yetkiye sahip kişiler ceza atabiliyorlar. Yetkili üyeler www.technopat.net Shahdee dedi: Kullanıcı id'si 1. Yani ne demek anladınız sanırım Genişletmek için tıkla... Tanıdık geldi kim acaba?
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 27 Mart 2022 #6 MATRİX TEYZEE dedi: Konuyla biraz alakasız ama yine de sorayım? Senin beni banlama yetkin var mı? Genişletmek için tıkla... Banlatma sayılır mı?
MATRİX TEYZEE dedi: Konuyla biraz alakasız ama yine de sorayım? Senin beni banlama yetkin var mı? Genişletmek için tıkla... Banlatma sayılır mı?
MATRİX TEYZEE Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #7 Recep Baltaş dedi: Sadece benim değil, herkesin var. Kurallara uymadığın için rapor eden herkes tarafından banlanabilirsin Genişletmek için tıkla... Ama sen yöneticisin. Senin daha fazla mı yetkin var? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2022
Recep Baltaş dedi: Sadece benim değil, herkesin var. Kurallara uymadığın için rapor eden herkes tarafından banlanabilirsin Genişletmek için tıkla... Ama sen yöneticisin. Senin daha fazla mı yetkin var?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 27 Mart 2022 #8 Maalesef herkesin var korsan olmadan Türkçe alt yazılı anime izlemek imkansız olsa da site paylaştığım için birileri korsan paylaşımdan rapor edip ceza yemiştim .
Maalesef herkesin var korsan olmadan Türkçe alt yazılı anime izlemek imkansız olsa da site paylaştığım için birileri korsan paylaşımdan rapor edip ceza yemiştim .
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Mart 2022 #9 MATRİX TEYZEE dedi: Ama sen yöneticisin. Senin daha fazla mı yetkin var? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama zamanımı insanları banlamak yerine sorunlarını çözmeye ayırıyorum daha çok.
MATRİX TEYZEE dedi: Ama sen yöneticisin. Senin daha fazla mı yetkin var? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama zamanımı insanları banlamak yerine sorunlarını çözmeye ayırıyorum daha çok.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 27 Mart 2022 #10 Recep Baltaş dedi: Evet. Ama zamanımı insanları banlamak yerine sorunlarını çözmeye ayırıyorum daha çok. Genişletmek için tıkla... Sigma, BASED.
Recep Baltaş dedi: Evet. Ama zamanımı insanları banlamak yerine sorunlarını çözmeye ayırıyorum daha çok. Genişletmek için tıkla... Sigma, BASED.