Bugün sabahtan akşama kadar hiç yemek yemedim, ve su içmedim, 1 hafta aç kaldığımı düşününce bizim çektiğimiz acılar bana saçma geliyor, ben rüyalarımda bile günlük hayatta yaşadığım acılar geliyordu ama hiçbiri o acı ile kıyaslanamaz gerektiğini düşünüyorum.
Boşver aga ya 3 gün aç kalsan oradakilerin derdini anlıcan yani tamam mı? (!)
Aç kalmak başka bir dert, arkadaş sorunu, aşk sorunu, para sorunu çok ayrı bir yerde. Böyle düşünceler çok saçma. Ben zaten halime şükrediyorum. Ama her derdimi de Afrikalı çocuları düşünerek geçiremiyorsun maalesef.
Neyse ben kaçtım, aileniz iyi terbiye vermemiş ve çevreniz kötü, başka bir neden yok, sinir krizi geçirmemek için en iyisi ben gideyim, sefil hayatınızı daha berbat etmeniz dileğimle!
Bugün sabahtan akşama kadar hiç yemek yemedim, ve su içmedim, 1 hafta aç kaldığımı düşününce bizim çektiğimiz acılar bana saçma geliyor, ben rüyalarımda bile günlük hayatta yaşadığım acılar geliyordu ama hiçbiri o acı ile kıyaslanamaz gerektiğini düşünüyorum.
Ama bak şimdi reisim bi yerde haklısın, kıyaslanamaz. Ama biz o şartlarda yaşamıyoruz. O şartlarda yaşasak öyle bi derdim olurdu. Ama daha rahat şartlarda yaşadığım için derdim başka anladın mı?
Duyar yapmak için yapmadım hatta şerefim üzerine bile yemin edebilirim, sadece sinirim bozuldu ve kendimi haklı çıkarmak için yazdım başka bir nedeni yoktu, yine de haklıyım, hala haklıyım, haklıyım.
-Kızdan ayrıldım derdim var.
-Hayat pahalı derdim var.
-60 Fps stabil alamıyorum derdim var.
Allah başka dert vermesin diyorum böylelerine. Daha doğrusu gerçek dert vermesin. Tamam herkesin derdi kendine ağırdır ama bir tarafta kanser hastası ameliyattan ameliyata giren adam, diğer tarafta aşk acısı çekiyorum diyen adam.
Duyar yapmak için yapmadım hatta şerefim üzerine bile yemin edebilirim, sadece sinirim bozuldu ve kendimi haklı çıkarmak için yazdım başka bir nedeni yoktu, yine de haklıyım, hala haklıyım, haklıyım.
Herkesin derdi kendine büyük gelir. Takma kafaya diyorlar da ne yapalım yaşandı, canımız sıkıldı ki kafaya takıyoruz. Elimizde değil ki ha dedik mi unutalım, hiç yaşanmamış gibi olsun. Tamam halimize de şükürler olsun ama bazen de ümit ettiğimiz şeyler de olsun istiyoruz. Olmayınca da içimize oturuyor, kederleniyoruz. Herkes herkesle aynı tecrübeleri yaşayacak değil sonuçta.