Samet Güneş Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #11 Bu konu hakkında bilgisi olmayan kişiler sallamazsa sevinirim cevaplarınıza göre 5 adet falan alacağım çünkü
Bu konu hakkında bilgisi olmayan kişiler sallamazsa sevinirim cevaplarınıza göre 5 adet falan alacağım çünkü
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #12 Boş ekran kartı kutusu ihtiyacın varsa satın alabilirsin.
Samet Güneş Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #13 Melihkkkralc dedi: 5000 TL RTX 3070 normal mi sence? Genişletmek için tıkla... Alibaba gibi sitelerde 4 bin TL görmüşlüğüm var piyasayı 1 aydır araştırıyorum yabancı sitelerde ucuzken bizim ülkemizde pahalı nedense.
Melihkkkralc dedi: 5000 TL RTX 3070 normal mi sence? Genişletmek için tıkla... Alibaba gibi sitelerde 4 bin TL görmüşlüğüm var piyasayı 1 aydır araştırıyorum yabancı sitelerde ucuzken bizim ülkemizde pahalı nedense.
Melihkkkralc Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #14 O siteden al sana peçete gönderirler.
Samet Güneş Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #15 Arthur_Callahan dedi: Boş ekran kartı kutusu ihtiyacın varsa satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... İleride lazım olabilir belki
Arthur_Callahan dedi: Boş ekran kartı kutusu ihtiyacın varsa satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... İleride lazım olabilir belki
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Temmuz 2021 #16 Samet Güneş dedi: Bu konu hakkında bilgisi olmayan kişiler sallamazsa sevinirim. Cevaplarınıza göre 5 adet falan alacağım çünkü Genişletmek için tıkla... Alın alın 5 tane. Kutu açılışını gerçekleştirdikten sonra bize tecrübelerinizi aktarırsınız.
Samet Güneş dedi: Bu konu hakkında bilgisi olmayan kişiler sallamazsa sevinirim. Cevaplarınıza göre 5 adet falan alacağım çünkü Genişletmek için tıkla... Alın alın 5 tane. Kutu açılışını gerçekleştirdikten sonra bize tecrübelerinizi aktarırsınız.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 2 Temmuz 2021 #17 Dolandırıcı bir site. 5000TL'yi onun yerine bir hayır kurumuna bağışlamanı öneririm çöpe gitmez işe yarar en azından.
Dolandırıcı bir site. 5000TL'yi onun yerine bir hayır kurumuna bağışlamanı öneririm çöpe gitmez işe yarar en azından.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 2 Temmuz 2021 #18 Samet Güneş dedi: Bu konu hakkında bilgisi olmayan kişiler sallamazsa sevinirim cevaplarınıza göre 5 adet falan alacağım çünkü Genişletmek için tıkla... Sallamıyoruz. Dolandırıcılar.
Samet Güneş dedi: Bu konu hakkında bilgisi olmayan kişiler sallamazsa sevinirim cevaplarınıza göre 5 adet falan alacağım çünkü Genişletmek için tıkla... Sallamıyoruz. Dolandırıcılar.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 2 Temmuz 2021 #19 Samet Güneş dedi: Alibaba gibi sitelerde 4 bin TL görmüşlüğüm var piyasayı 1 aydır araştırıyorum yabancı sitelerde ucuzken bizim ülkemizde pahalı nedense. Genişletmek için tıkla... Dinlemeyip alabilirsin. Sana kalmış. Sonra Senkar.net ile bir sorun yaşarsan dolandırıcı diyenlerin hiçbiri yardım etmeyecektir ama.
Samet Güneş dedi: Alibaba gibi sitelerde 4 bin TL görmüşlüğüm var piyasayı 1 aydır araştırıyorum yabancı sitelerde ucuzken bizim ülkemizde pahalı nedense. Genişletmek için tıkla... Dinlemeyip alabilirsin. Sana kalmış. Sonra Senkar.net ile bir sorun yaşarsan dolandırıcı diyenlerin hiçbiri yardım etmeyecektir ama.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.186 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Temmuz 2021 #20 Teknocuk dedi: Güvenilir değil ancak geçen arkadaşla üzerinde Senkar yazan bir Fiat Linea görmüştüm. Dolandırıcı ama kurumsal dolandırıcılar sanırım. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misin? Merak ettim.
Teknocuk dedi: Güvenilir değil ancak geçen arkadaşla üzerinde Senkar yazan bir Fiat Linea görmüştüm. Dolandırıcı ama kurumsal dolandırıcılar sanırım. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misin? Merak ettim.