D dogukaan1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 9 20 Kasım 2019 #1 Yaklaşık 1 sene önce Media Markttan Sennhaiser kulaklık satın aldım. Fakat birkaç gün önce sol taraftan ses gelmemeye başladı. Garanti belgesini ve faturasını bulamıyorum. Acaba kulaklığı tamir ettirebilmem mümkün mü? Not: Eskişehir'de yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2019
Yaklaşık 1 sene önce Media Markttan Sennhaiser kulaklık satın aldım. Fakat birkaç gün önce sol taraftan ses gelmemeye başladı. Garanti belgesini ve faturasını bulamıyorum. Acaba kulaklığı tamir ettirebilmem mümkün mü? Not: Eskişehir'de yaşıyorum.
Technolock Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 467 Çözümler 4 Yer İstanbul 20 Kasım 2019 #2 Garantiye ücretini ödeyerek tamirini yaptırabilirisin.
D dogukaan1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 9 20 Kasım 2019 #3 Technolock dedi: Garantiye ücretini ödeyerek tamirini yaptırabilirisin. Genişletmek için tıkla... Media Markta mı gitmeliyim ve ne kadar ücret alırlar ortalama?
Technolock dedi: Garantiye ücretini ödeyerek tamirini yaptırabilirisin. Genişletmek için tıkla... Media Markta mı gitmeliyim ve ne kadar ücret alırlar ortalama?
Technolock Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 467 Çözümler 4 Yer İstanbul 20 Kasım 2019 #4 dogukaan1 dedi: Media Markta mı gitmeliyim ve ne kadar ücret alırlar ortalama? Genişletmek için tıkla... Iletisim Media Markt ile iletişime geç önce olmadı burayla iletişime geç ürünü kargolarsın fiyat bilgisini arayıp öğrenebilrisin.
dogukaan1 dedi: Media Markta mı gitmeliyim ve ne kadar ücret alırlar ortalama? Genişletmek için tıkla... Iletisim Media Markt ile iletişime geç önce olmadı burayla iletişime geç ürünü kargolarsın fiyat bilgisini arayıp öğrenebilrisin.