Sennheiser Accentum Special Edition nasıldır?

Emuru

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Sahibinden'de sıfır accentum Special Edition kulaklık buldum, 4 bin TL'ye. Kısa bir süre momentum 4 kullandım bunun dışında modellere çok hakim değilim. Gördüğüm kadarıyla Special Edition rengi (siyahın etrafında altın çizgiler var) ve kutusu içinden bir de Bluetooth alıcı çıkması dışında düz modelden farkı yok. Bu modelle ilgili internette inceleme vs. yok. 4 bin TL bu kulaklık için iyi fiyat mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
fiyatı çok iyiymiş. baktımda 4000'e yok. mağaza fiyatı 7.699 tl

sahibinden de 5250'ye var, onu alacağım sanırım. bu fiyata kaçmaz.

Bu special edition bir firma tarafından çalışanlara verilmiş, kullanmayacak olanlar hediye geldi diye satılık ilanı açmış 5-5.500e de var ama pazarlıkla indirirler diye düşünüyorum baya satan var çünkü.

@kingyiğit123 Teşekkür ederim yorumunuz için

Yanında USB Bluetooth alıcı çıkması beni kuşkulandırdı genelde kalitesiz eşyalarda bunu görüyordum, sizce USB alıcısız da normal accentum kadar iyi performans verir mi?

Yanında USB Bluetooth alıcı çıkması beni kuşkulandırdı genelde kalitesiz eşyalarda bunu görüyordum, sizce USB alıcısız da normal accentum kadar iyi performans verir mi?
Hocam bu normal accentumla birebir aynı. Yanında ekstra BTD600 alıcı çıkıyor. Bu alıcıyı ayrı da satın alabilir, hatta momentum 4le de kullanabilirsiniz. Alıcı sadece bu modele özgü değil yani. Bilgisayarda denedim gecikme biraz daha az gibi geldi bana, ses kalitesi de bilgisayarın bluetoothla bağlanmaktan daha iyi gibi geldi. Ayrıca bu alıcının özelliği hem pcde hem de telefona bağladıysanız cihazlar arası geçiş yapabiliyor. Yani mac ve iphone ile airpods kullanmak gibi oluyor. Cihazla ilgili yorum yapmam gerekirse ses kalitesi güzel ve alıcı çıkması güzel bir artı ama son ses yüksekliği çok tatmin etmedi, bu sebeple satabilirim ama bu fiyata da Q45 harici fp kulaklık yok.

Yorumun için sağol, doğrusu insan normal fiyatından bu kadar aşağıda satılan bir şey olunca kuşkulanıyor.Bende bu aralar q45 ve space one düşünüyordum ama bahsettiğimiz accentum special edition fikrimi değiştirdi. Accentum un sürücü çapı q45 ten bi tık daha düşük olmasına rağmen sesinin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Sanırım yazılım burda aradaki farkı tersine çeviriyor. Space One'ın da bir seçenek olması yazılımı sayesinde q45 in bulundurmadığı bir kaç özellik bulunduruyor. Peki sizce bu üçünden hangisini daha mantıklı?

Firma çalışanlara bedava dağıtınca ihtiyacı olmayanlar satabilmek için uygun fiyattan ilan açmışlardı, fazla çalışanı olan bir firma olduğu için çeyreği ilan açsa zaten yığılma olur, dolayısıyla satabilmek için de fiyat kırmak gerekir. Amazonda vs. fiyatı 130 dolar civarında zaten.

Saydığın 3 kulaklık da üzmez, ancak burada fiyat önemli kriter diye düşünüyorum. 2 bine yakın fiyatlarda Space One, 3 bine yakın fiyatlarda Q45, 4 bine yakın fiyatlarda Accentum tercih ederdim ben. Bir kaç ay önce amazonda 2500 tlye Q45 alıp sonra iptal etmiştim, o zamanlar momentum 4'üm vardı. Pişman oldum sonrasında tabi.

Space one 3 bin q45 4 civarında benim baktığım sitelerde, bahsettiğin fiyatlar halen geçerliyse ordan almayı düşünüyorum. Malum bir an önce almak lazım yakında her şeye zam gelecek

Space one 3 bin q45 4 civarında benim baktığım sitelerde, bahsettiğin fiyatlar halen geçerliyse ordan almayı düşünüyorum. Malum bir an önce almak lazım yakında her şeye zam gelecek
Evet şu anda dediğim fiyatlar yok hocam indirim beklemek gerekir ama dediğiniz gibi dövizde hareket olursa fiyatlar yukarı da gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…