Sennheiser Accentum Special Edition nasıldır?

Space one 3 bin q45 4 civarında benim baktığım sitelerde, bahsettiğin fiyatlar halen geçerliyse ordan almayı düşünüyorum. Malum bir an önce almak lazım yakında her şeye zam gelecek
Benim arkadaşım 2023 Aralık'da Q45 almıştı 4000TL'ye. Ben de bu aralık ayında 4000TL'ye aldım. Benim gözümde çok da para vermemişim. Accentum'u 4000TL taksitle alabilecek olsaydım kesinlikle alırdım.

Evet şu anda dediğim fiyatlar yok hocam indirim beklemek gerekir ama dediğiniz gibi dövizde hareket olursa fiyatlar yukarı da gidebilir
merhaba. anker q45, marshall major V ve sennheiser accentum arasında hangisin tavsiye edersiniz ?

merhaba. anker q45, marshall major V ve sennheiser accentum arasında hangisin tavsiye edersiniz ?
Merhaba. İşin üstadı değili ama marshall major over ear tarzı kulaklıkları sevmiyorum. Anc de yok diye biliyorum. Ses kalitesi nasıl bilgim yok ama şahsen kıyaslamaya dahil etmezdim.

Accentum ile Q45 arasında fiyata göre karar verirdim ben olsam. Accentum bir tık daha iyi ses kalitesine sahip ama malzeme kalitesi çok iyi değil, maks. ses yükseliği düşük ve eh denebilecek anc performansı var. Q45 ise anc olarak daha iyi, malzeme kalitesi bence daha iyi (çok kısa süre deneyimledim) ve ihtiyaç varsa 3.5 mm jak girişi var. Konuda belirttiğim fiyatlarda yani her ikisi de benzer fiyattaysa ben sonuçta sennheiser olduğu için accentum tercih edebilirdim. Ancak internetten alacaksanız aradaki 3-4 bin farka asla değmeyeceğini düşünüyorum.

Belirtmek isterim ki Q45'in de maksimum ses yüksekliği düşük, ANC çok iyi olduğu için beni rahatsız etmedi bu durum.

Merhaba, ben de şimdi sarı sitede faturası olmayan sıfır bir siyah renkli Special Edition 5500 liraya buldum, 5000'e bırakıyormuş, alsam mı bilemedim halihazırda HD 350 BT kullanıcısıyım kulaklık eskimesinden dolayı ve üst segmente geçmek istediğimden değiştirmeyi planlıyorum. Bu Special Edition'lar sadece çalışanlara mı verildi, ürünün sahte olması vs imkanı var mı? @Emuru

Ben konuyu açtığımda SE versiyonunu satan yok gibi bir şeydi. Şimdi baktığımda ise amazonun sattığını görüyorum resmi olarak sadece. Yine aldığım dönemde benzer fiyatlara çok fazla satan vardı hepsi de kurumsal bir firma çalışanıydı, kullanan kullanmış diğerleri de satışa koymuştu. Normal accentumdan tek farkı renginde ufak dokunuşlar var ve dongle ile geliyor. Dongle çok farklı hissettirmemişti bana, ilk başta belki oyun da oynarım diye düşünmüştüm gecikmesi minimal olursa ama oyun oynanmaz. Yalnızca birkaç codec desteği veriyor sanırım. Bunun haricinde malzeme kalitesi ortalama, maksimum ses yüksekliği ise eh işte diyebileceğim bir kulaklık. 5 bin gibi bir fiyata alınabilir mi dersen ben almazdım açıkcası.

Bu arada biraz daha üzerine ekleyebilirsen elimde yurtdışından aldığım ve sadece deneme amaçlı 1 saat civarı kullandığım Edifier Stax Spirit S3 var. Reklam amaçlı yazıyo gibi oldum ama her açıdan daha iyi olduğu rahatlıkla söyleyebilirim. Yalnızca ANC yok bu da çok fark ettirmedi bana açıkcası.

Hocam sende kulaklığı gömdün şimdi yani 5 bin liraya bile almam diyorsun ama Amazon 11 bine satıyor, gerçekten bu kadar kötü mü ya. Diğer bahsettiğiniz şeyleri henüz bilmiyorum ama maksimum ses seviyesinde haklısınız, sanırım tüm Sennheiser kulaklıklar böyle yani en azından benimki de bahsettiğiniz gibiydi. Bir de bir site de şu kullanıcı yorumunu gördüm: “saatlerce dinleyip accentum Plus momentumdan çok daha iyi mid kalitesine ve şeffaf sounda sahip olduğu için onu aldım üstelik daha uygun fiyata. Birçok Reddit incelemesinde de benzer yorumları görebilirsiniz.”
Çok arada kaldım, sizin dediğiniz kulaklığa da bakacağım.

Valla 11 bine alacak olana kolay gelsin amazon.de 110 euro. Kulaklıkta hoparlörde saçma sapan fiyat çekiyorlar. 5 bin bence zaten kulaklığın ederi olmalı ama insanlarda fırsat algısı yaratıyorlar işte.

Ben momentum 4 kullandım bir süre çok iyi bir kulağım olduğunu söyleyemem ama bence her anlamda momentum 4 kat be kat daha iyidi. Malzeme kalitesi bile çatır çutur ediyor kafana takarken accentumun. Konforlu da değildi benim için. İşin özeti bence siz alın deneyim edin en kötü satarsınız. Ama bu piyasada ikinci el bir şey satmak çok zor olduğu için ya uzun süre beklemek lazım ya da fiyatı öldürmek. Burada da tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…