Sennheiser cx 80s alınır mı?

Sennheiser'ın düşük bütçeli kulaklıkları güzel olmuyor, KZ'nin bütçenize uygun modellerine bakmanızı öneririm.

2 yıldır bu kulaklığı kullanıyorum. Hem sağlam hem de sesi güzel. Alabilirsiniz. Kulaklık bozulduğunda garantiye yolladığımda sıfır ürün yollamışlardı.

Sennheiser'ın düşük bütçeli kulaklıkları güzel olmuyor, KZ'nin bütçenize uygun modellerine bakmanızı öneririm.
KZ markasını çok duydum 500 TL'ye kadar oyun ve müzik amaçlı önerebilir misiniz ? Laptop ile kullanacağım.

KZ markasını çok duydum 500 TL'ye kadar oyun ve müzik amaçlı önerebilir misiniz ? Laptop ile kullanacağım.
KZ'nin ürünleri hakkında bilgim yok düşük bütçede F/P ürünleri olduğunu biliyorum sadece. @Evil Belief yardımcı olabilir.

Bu kulaklığı kullanıyorum. Tizleri inanılmaz parlak ve bu da aşırı rahatsız edici. Yüksek sesli tiz bir ses duyunca kulağım kanıyormuş gibi hissediyorum. Bozulan MX 365 ile bunu değiştirmişlerdi, keşke para iadesi alsaydım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…