Elektronik Sennheiser CX True Wireless 1599 TL

Sizce bu ürün mü daha mantıklı Airpods mu? iPhone XR kullandığımdan dolayı AirPods’a biraz daha fazla bütçe ayırabilirim fakat bu kulaklıkla karşılaştırıldığında ses kalitesi vs. farkı nasıldır?

Sizce bu ürün mü daha mantıklı AirPods mu? iPhone XR kullandığımdan dolayı AirPods'a biraz daha fazla bütçe ayırabilirim fakat bu kulaklıkla karşılaştırıldığında ses kalitesi vs. farkı nasıldır?

Sadece müzik dinleyeceğim diyorsanız Sennheiser daha iyi. Ama iPhone ile kullanacağım telefon görüşmeleri yapan biriyim diyorsanız. Apple için AirPods'lardan daha iyi bir kulaklık yok denilebilecek kadar az veya çok pahalı. Ben şahsen AirPods'dan sonra Jabra kullanınca çok affalladım.

Sadece müzik dinleyeceğim diyorsanız Sennheiser daha iyi. Ama iPhone ile kullanacağım telefon görüşmeleri yapan biriyim diyorsanız. Apple için AirPods'lardan daha iyi bir kulaklık yok denilebilecek kadar az veya çok pahalı. Ben şahsen AirPods'dan sonra Jabra kullanınca çok affalladım.
Müzik dinlemek için kullanacağım genel olarak ama Sennheiser kulağa oturması vs. nasıldır? Iphone ile kullanırken sorun çıkarır mı? Ayrıca noise cancelling var mı üründe?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı