Sennheiser CX200 İlk Görüş

Çağrı konuk

Hectopat
Daha fazla  
2 3 gün önce sennheiser ile ilgili konu açmıştım.Kulaklık elime geçti. Kulaklığın basları hiç tahmin ettiğim gibi değil. Samsung kulaklığımda baslar bom bom ken cx200 de tık tık diye geliyor. :kızgın: Ürünü pek tavsiye etmiyorum. Samsung un orjinal kulaklığı çok daha iyiydi :cry:

Egemen'e ek olarak bir de cihazın nedir. Cihaz kötüyse istersen en pahalı kulaklığı tak. Yine istediğin performansı alamazsın.

Arkadaşın demek istediği durumu biliyorum. Stock Motorla kulaklığım da gümbür gümbür bas veriyordu. Ama yaptığı iş sadece buydu. Sesleri duyamıyordum o kulaklıkla. Bunda her sesi hissedebiliyorsun. Bası da gümbür gümbür veriyor. Ekolayzırda bas ayarı yapıyorum gümbür gümbür alıyorum bası. Z2'de de Z'de de çok iyi performans aldım.

samsung galaxy s4
S4 ile normal. Ses konusunda iddaası yok cihazın. Z2 ile S4 arasında ses olarak dağlar kadar fark var. Bir de bence senin duyduğun şey sadece basstı. Diğer sesler yutuluyordu. Bu sennheiser ile diğer sesleri duyduğun için bass az gibi geliyor. Belli equliazer ayarları yapınca yeterli performans alırsın. Kulaklık güzel bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı