2 3 gün önce sennheiser ile ilgili konu açmıştım.Kulaklık elime geçti. Kulaklığın basları hiç tahmin ettiğim gibi değil. Samsung kulaklığımda baslar bom bom ken cx200 de tık tık diye geliyor. Ürünü pek tavsiye etmiyorum. Samsung un orjinal kulaklığı çok daha iyiydi
Hangi ekolayzır ayarlarını kullanıyorsun ? Bende gümbür gümbür geliyor. O bahsettiğin stok kulaklıklar bası verir sadece sesleri yutar. Bunda sesleri sonuna kadar hissedersin. Baslar için ekolayzırı ayarlayacaksın.
Arkadaşın demek istediği durumu biliyorum. Stock Motorla kulaklığım da gümbür gümbür bas veriyordu. Ama yaptığı iş sadece buydu. Sesleri duyamıyordum o kulaklıkla. Bunda her sesi hissedebiliyorsun. Bası da gümbür gümbür veriyor. Ekolayzırda bas ayarı yapıyorum gümbür gümbür alıyorum bası. Z2'de de Z'de de çok iyi performans aldım.
S4 ile normal. Ses konusunda iddaası yok cihazın. Z2 ile S4 arasında ses olarak dağlar kadar fark var. Bir de bence senin duyduğun şey sadece basstı. Diğer sesler yutuluyordu. Bu sennheiser ile diğer sesleri duyduğun için bass az gibi geliyor. Belli equliazer ayarları yapınca yeterli performans alırsın. Kulaklık güzel bence.