Sennheiser CX300S vs JBL Endurance Run

caqmaemre

Kilopat
Linkteki iki ürün arasında kaldım. Telefondan PUBG, COD MOBİLE gibi oyun içi ses kasmak için almayı düşünüyorum. iPhone 11 Pro Max kullanıyorum. Apple'nin orijinal kablolu kulaklığı pek tatmin etmiyor beni. Bu ikisi arasında kaldım. Pişman olmayacağım ses farkı olacaksa önerilerinizi bekliyorum. iPhone kulaklıktan bunlardan hangisine geçsem beni daha memnun eder? Fiyat konusu pek önemli değil. İyi olsun yeterli. Ses kalitesi, oyun için özellikle hangisini önerirsiniz?

JBL Endurance Run kulaklığı 2 seneye yakındır kullanıyorum ses kalitesi tiz olarak iyi, mikrofon rüzgarda falan dışarda koşu yaparken iş görüyor. Dayanıklı bir model seni yarı yolda bırakmaz ama paran varsa sennheiser alman daha mantıklı olacaktır ses kalitesi açısından

JBL Endurance Run kulaklığı 2 seneye yakındır kullanıyorum ses kalitesi tiz olarak iyi, mikrofon rüzgarda falan dışarda koşu yaparken iş görüyor. Dayanıklı bir model seni yarı yolda bırakmaz ama paran varsa sennheiser alman daha mantıklı olacaktır ses kalitesi açısından
Peki elimdeki kutu içinden çıkan klasik apple kulaklığı ile jbl arasında fark hissedermiyim? Oyunda sesin nerden geldiğini daha iyi anlamak istiyorum. Zorluk çektiriyor apple kulaklığı

Ben apex oynarken gayet iyi duyuyorum. Daha önce apple earpods'la da oynamıştım daha net duyarsın da çok aman aman bir fark yok. Bu kulaklık genelde spor yapanlar için tasarlanmış sanırım belirli bir limite kadar da su geçirmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı