Sennheiser Game One ile GTX 960 2 GB Takası

P3rcy

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmit
Dostlar Letgo'da bir kullanıcıya ait, hiç kullanılmadığı söylenen Game One kulaklık var. GTX 960 2 GB ile takas teklifinde bulundum arkadaşa. Kabul etti gibi şu anlık. Elden alışveriş yapacağız. Dediği gibi temiz kullanılmış ise takas edeceğim. Maddi olarak bu takas sizce mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sennheiser'in kalitesine laf yok, (ben de Momentum on ear modeli var) mükemmel. Fakat gtx960 ile takas etmek ne kadar mantıklıdır bilemem çünkü ekran kartı zorunluluk kulaklık ise keyif işidir. Elinde başka ekran kartı var mı ?

Zaten satacağın veya kullanmadığın bir kart ise mantıklı bir takas. Kasadan söküp vereceksen yeni kartı ne zaman alacağına bağlı bir takas. Kartı verip Intel Hd Graph. ile oyun oynamaya çalışacaksan mantıksız bir takas.

Boşta duruyor kart arkadaşlar belirtmem gerekirdi unutmuşum konuyu açarken kusura bakmayın. Karta ihtiyacım yok tek sorduğum şey maddi yönden mantıklı olup olmaması, teşekkürler bu arada cevaplar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…