Arkadaşlar şehir dışında olduğum için kulaklığı ancak deneyebildim ve ancak yazabiliyorum,yorum bekleyen arkadaşlar kusura bakması. Size şu kadarını söyleyeyim, adamlar hack demeye başladı bana (cs:go için konuşuyorum). Önce ki kulaklığım Corsair hs50 sonrası fark inanılmaz.Hani deneyeyim, ciddi anlamda fark olmazsa geri göndereyim diye düşünüyordum ama kalacak kulaklık. Nasıl anlatsam bilemiyorum . Yani her şey aynı; aynı klavye ,aynı mouse, aynı ben
ama neredeyse tepkilerim bile hızlandı desem yeridir. Sanırım bu daha adam gelmeden geleceğini anlayıp o yöne doğru dönmüş olmamdan veya adamı zaten bekliyor olmamdan kaynaklı. Ne bileyim mirage da mesela a da beklerken b de ki silah sesini duyup oraya koşmaya başlıyorum, adam merdivenden önüme atlamadan karşıma çıkacağını biliyorum vs vs.Şimdi diyeceksiniz ki önceki kulaklığın ile de bunu yapabilirsin ama değil işte. İmkanı olan kesinlikle alsın derim. Müzik için de ufak bir yorum da bulunayım, sesler cidden çok doğal. Adam enstrümanı sanki yanı başımda çalıyor. Ayrıca open back olduğu için dışarı çok ses veriyor. Kısacası ben inanılmaz memnun kaldım.