Sennheiser Game One mı, Game Zero mu?

evet 3.5 mm jack. Bahsettiğiniz oyunları oynamıyorum, sırf cs için almıştım ve beni tatmin etti ama emininim tüm oyunlarda fark yaratacaktır. Teşekkür ediyorum

evet 3.5 mm jack. Bahsettiğiniz oyunları oynamıyorum, sırf cs için almıştım ve beni tatmin etti ama emininim tüm oyunlarda fark yaratacaktır. Teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun. Peki dışarı ne kadar ses veriyor? Mesela akşam odanızın dışına ses gidecek kadar var mı? Aynı odada mutlaka duyan olacaktır ama oda dışına gidiyorsa akşam oyun oynamak zor olur.

Hayırlı olsun. Peki dışarı ne kadar ses veriyor? Mesela akşam odanızın dışına ses gidecek kadar var mı? Aynı odada mutlaka duyan olacaktır ama oda dışına gidiyorsa akşam oyun oynamak zor olur.

Akşam bir bakayım, yazarım buraya...
Merhaba. Kulaklığın dışa verdiği ses ile ilgili olarak: Her ne kadar bu göreceli olsa da, kulaklık ses seviyesi vb bir sürü başka etmenler de olsa da bana göre ev içinde kullanılabilir. Kapıyı kapatın ve keyfinize bakın...
Arkadaşlar yeni rekabetçiden çıktım, bir kez daha hayran kaldım kulaklığa. Belki abarttığımı düşünenler olacak ama değil işte. Baştan sona üstün götürdüm/götürdük oyunu. Silah sesleri, yürürken çıkardığı sesler, otların hışırtıları vs. Cidden, önceden cs oynamıyormuşum. Bunu söylerken de corsair hs50 den bu kulaklığa geçtiğimi yine belirteyim...
edit: Bununla 4. mesajım oluyor, ilginç şekilde araya başkası mesaj atmazsa mesajlarım art arda sıralanıyor .Bilmeden ve dikkat etmeden gönderdiğim için mesaj ne hale geldi )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…