Sennheiser Game Zero Alınır Mı?

Gaviria

Hectopat
Sorum başlıkta okuduğunuz gibi. Yalnız ek olarak şunları belirteyim kulaklığın ses kartı yok. Bendeki laptopun ses kartı yeter mi yoksa ses kartlı bir kulaklık mı bakmalıyım?
Monster Tulpar T7 V19.3 anakarta entegre edilmiş Realtek kullanıyorum. Realtek'in modeli cartı curtu iyisi kötüsü varsa bilmiyorum nasıl bakılır söylerseniz beraber bakalım lütfen.

Kullandığınız laptopun ses kartını bilmiyorum ancak 50 ohm sürebilen bir ses kartı takılıysa Game Zero alınabilir.

Firmanın sitesinden baktığım kadarıyla ya ben göremiyorum yada bilgisi geçilmemiş ses kartının. Ses ile ilgili sadece ''SOUND BLASTER™ Cinema 5'' diye bir ibare var benim bildiğim bu bir yazılım. Bilgili arkadaşlar varsa aydınlatırlar veya firmayı arayıp öğreniniz.

Ses kartım Realtek hocam anakarta entegre edilmiş şekilde

Maalesef yetersiz bilgi. Mesela benim anakartımda Realtek kullanıyor ama ALC892 söylemezsem bir anlamı kalmıyor. Bilmiyorum kaç seri var ama binlerce serisinden hangisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…