Dün Sennheiser GSP 300 modelini aldım. Gayet başarılı bir kulaklık memnun kaldım açıkcası. Fakat Sennheiser'in kulaklıklar için bir uygulamasını bulamadım. Bilen var mı?
merhaba bende bugun siparis verdim. kısmetse carçamba gelicek. araştırırken görmüştüm EPOS | Sennheiser - GSP 300 Series Gaming Headsets bi bak istersen ben kurulum yapmayı denedim ama takılı olan ürün istiyor sanıırım çözememdim bu arada kulaklıktan rahatlık ve sağlamlık acısından ilk izlenimin nasıl ?
Merhaba bende bugun siparis verdim. Kısmetse carçamba gelecek. Araştırırken görmüştüm EPOS | Sennheiser - GSP 300 Series Gaming Headsets bir bak istersen ben kurulum yapmayı denedim ama takılı olan ürün istiyor sanıırım çözememdim bu arada kulaklıktan rahatlık ve sağlamlık acısından ilk izlenimin nasıl?
Kulaklık çok güzel. Sağlam bass seslerine bayılacaksın. Ben çok beğendim. Hyper X 2 ile arasında kalmıştım ama iyi ki bunu almışım. Gayet güzel ürün. Bu arada nereden aldın? Ben Amazon'dan aldım 680 TL'ye fakat dün Hepsiburada 499 TL'ye düşürdü. Amazon'dan iade edip Hepsiburada'dan aldım bilgin olsun.
Dün Sennheiser GSP 300 modelini aldım. Gayet başarılı bir kulaklık memnun kaldım açıkcası. Fakat Sennheiser'in kulaklıklar için bir uygulamasını bulamadım. Bilen var mı?