Sennheiser GSP 300 vs. Hyperx Cloud 2

rammstayla17

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Hyperx Cloud 2 ikinci el 350 lira civarında
Sennheiser GSP 300 ise sıfır kapalı kutuda 230 TL. Profesyonel oyuncu olarak ses kasmak benim için daha önemli hangisi alınmalı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki arctis 3 gerçekten cloud 2 den iyimi ? Yaşlı olmasına bakmıyorum ses kalitesi benim için çok daha önemli eğer öleyse onu alacağım ? 40 euro.

Peki arctis 3 gerçekten cloud 2 den iyimi ? Yaşlı olmasına bakmıyorum ses kalitesi benim için çok daha önemli eğer öleyse onu alacağım ? 40 euro.
O olay şöyle Cloud 2 çıktığında karşısında kimse duramıyordu. Şuan ise konforu için alınıyor. Ses kalitesi olarak Arctis 3, eğer bütçen Cloud 2 almana yetiyorsa Arctis 5'de alabilirsin. RGB ışıklandırması var.
Bazı yayıncıların Clod 2 kullanmalarına bakma çoğu sponsorları olduğu için kullanıyor.

Arctis 3, Cloud 2 ile kapışamaz bile. Profesyonel olarak oynuyorsanız ben ne GSP 300 ne de Cloud 2 diyorum. Tavsiyem Plantronics markasıdır. RIG adı altında çok iyi kulaklıkları mevcut.

Plantronics RIG 600 var aynı fiyat çerçevesinde birde Logitech G930.Bu 2 sinden hangisi peki ?
Arctis 3, Cloud 2 ile kapışamaz bile. Profesyonel olarak oynuyorsanız ben ne GSP 300 ne de Cloud 2 diyorum. Tavsiyem Plantronics markasıdır. RIG adı altında çok iyi kulaklıkları mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…