Arkadaşlar Youtube dahil olmak üzere kulaklığın düzgün bir inceleme videosunu veya inceleme konusunu göremedim. Kullanan hiç yok mu? 529 TL'ye değecek bir kulaklık mı? Sıcak havalarda terletiyor mu? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
@yunter16 Sennheiser kulaklıklar mikrofon konusunda Hyperx'lerden daha başarılılar.
@Zapatocny Eğer tümleşik ses kartınız çok kötü değil ise Cloud Alpha. Laptop kullanıyorsanız veya ses konusunda başarısız bir anakartınız varsa GSP 350.
@yunter16 Sennheiser kulaklıklar mikrofon konusunda Hyperx'lerden daha başarılılar.
@Zapatocny Eğer tümleşik ses kartınız çok kötü değil ise Cloud Alpha. Laptop kullanıyorsanız veya ses konusunda başarısız bir anakartınız varsa GSP 350.
Dizüstü bilgisayarlarda genelde ALC887 ve ALC892 yongaları oluyor. Ben GSP 350 öneriyorum ama jak çıkışlı bir kulaklık da sizi üzmez, yani çok kötü değildir. Eğer gönlünüzde jak girişli bir kulaklık varsa onu alın.
Dizüstü bilgisayarlarda genelde ALC887 ve ALC892 yongaları oluyor. Ben GSP 350 öneriyorum ama jak çıkışlı bir kulaklık da sizi üzmez, yani çok kötü değildir. Eğer gönlünüzde jak girişli bir kulaklık varsa onu alın.
Valla yanlış anlamayın ama tek istediğim bana oyunlarda en çok yarar sağlayacak kulaklığı almak.
Bütçeyi artırıp G4me zero almak bile aklımdan geçiyor ama bir laptop buna izin verebilir mi, bilmiyorum.