Sennheiser GSP 350 Sağ Taraftan Ses Gelmeme Sorunu

cagriinan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Daha önce kulaklık tavsiye konusu açmıştım fakat oradaki kulaklıklardan vazgeçip GSP 350 almaya karar vermiştim. 2 aydır kullanıyorum fakat bugün tek taraftan ses gelmemeye başladı. Birazcık baskı uyguladığımda ses geliyor ama daha sonra yine gidiyor. Ayrıca sol tarafta da cızırtı var. Bir bilginiz var mı yoksa direk servise mi göndereyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Kulaklık genel olarak nasıl?
Kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yoktu sadece 1-2 kere yere düştü. Bu hafta içerisinde olmadı. Her gün olduğu gibi bilgisayarı açtım böyle bir sorunla karşılaştım. Ses gelen taraftan biraz baskı uyguladığımda diğer tarafa ses geliyor ama yine gidiyor. Mikrofonda sıkıntı yok.

Bende alicam ayni kulakliktan. Ses, konfor? Oneriyor musunuz?
Kulaklık gayet güzel ve rahat. Mikrofon kalitesi de gayet güzel, her zamanki gibi Sennheiser kalitesi Tabii ki öneriyorum. Bendeki durum sizi korkutmasın, sanırım benim kullanımım yüzünden oldu.

Kulaklık gayet güzel ve rahat. Mikrofon kalitesi de gayet güzel, her zamanki gibi Sennheiser kalitesi Tabii ki öneriyorum. Bendeki durum sizi korkutmasın, sanırım benim kullanımım yüzünden oldu.

Bende almaya niyetlendim ama deneyince kafama biraz ufak gibi geldi. HyperX Cloud Revolver S aldım bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…