Sennheiser GSP 600 düşük ses sorunu

trkaltnts

Hectopat
Ben bu kulaklığı aldım, jack girişli zaten. Anakarta taktım. Anakartım Asus Maximus X Hero ama sesler hem uzaktan hem de düşük geliyor. Windows sesini yüzde yüze almama rağmen PUBG'de ses yüksek gelmiyor. Apex'te de aynı şekilde normal şartlarda. Benim bu seviyedeki kulaklıkla sesleri kısmam bile gerekli değil mi? HyperX Cloud 2 ses kartı kullanarak denedim sesler az bir seviyede arttı. Aynı şekilde HyperX Cloud 2'den de bu seviyede az ses geliyor. Benim problemim nerede, kulaklıklar da mı yazılımlarda mı, bilgisayarda mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam Asus anakartlarda Sonuc Studio ses yazılımı kullanılıyor.
Onu kurdun mu?
Hyperx Cloud 1 kullanıyorum, önceki anakartımda ve şimdikinde standart Realtek yazılımına ek olarak indirilebilen ses yazılımı ( Nahimic 3) ile ses yüksekliği bariz fark ediyor. Yazılımı biraz kurcalayıp ilgili sesi arttıran özellikleri de açarak tabi ki.
Standart ses driverı ile düşük ses alman normal.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı