Sennheiser GSP300 nasıldır?

Sinefileng

Kilopat
Daha fazla  
Düşünceniz için teşekkürler fakat attığınız ürün istediğim hiçbir şeye uymuyor. Kulak içi deseniz değil, kablosuz deseniz değil. Kendim bilgisayarımda Sennheiser GSP300 kullanıyorum ve bunu konuda belirttiğim gibi dışarıdayken kullanacağım. Lütfen konuya bir şey yazmadan önce detaylıca önceki mesajlara, hiç yoksa ilk mesaja bakın. :)
Merhaba bilgisayarım için kulaklık arayışındayım. GSP300 hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim? Oyun arada bir oynuyorum, film ve müzik daha ön planda benim için, teşekkürler şimdiden.

Şahsen ben sevdim fakat anakartınızın ses yongası gerçekten gelişmiş olmalı. Yoksa da ses kartı alınabilir ki o da yine kulaklık kadar pahalı. Düzgün bir ses yongasına sahip anakartınız yoksa ya da alma planınız yoksa kendi ses kartıyla gelen USB modellere yönelebilirsiniz.

Ha yine de belirteyim berrak bir şekilde sesi iletiyor mikrofonu ve ses kalitesi ne olursa olsun efsane. Bana kalırsa tek eksi verebilceğim yeri kulaklığın mikrofonu belli bir doğrultuda sadece aşağı yukarı hareket edebiliyor. Daha modüler bir şey dizayn etmelerini isterdim.

Anakartımın ses yongası düşük serilerden, ses kartı olan bir kulaklığa yönelmek en iyi seçim olacak sanırım. Teşekkürler bilgilendirme için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı