Sennheiser GSP350 vs Steelseries Arctis 5 vs HyperX Cloud 2

100101

Kilopat
Genellikle FPS oyunları oynuyorum. (CS, PUBG, Battlefield) Cloud 2'nin eskidiği ve alınmaması gerektiği söyleniyor. Steelseries'e yönelirken HyperX'in kalitesi ön plana çıkıyor. Sennheiser GSP350 önerenler de var. Şu an çok kararsızım. Lütfen yardımcı olun. Hangi kulaklığı tercih etmeliyim ve neden o kulaklığı tercih etmem gerektiğini yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GSP 350 ve iki kulaklık arasında uçurum bir fiyat farkı var karşılaştırma yapmak doğru olmaz.

Cloud 2 eskidi fakat ses ürünleri ses kalitesi olarak tarihe yenik düşmez. Eskimelerinin sebebi yeni ses teknolojilerinin ve daha iyi sürücülerinin yeni kulaklıklara eklenmesi. Bu yüzden Cloud 2 yerine Cloud Alpha alınabilir, daha fazla ses odası içeriyor bu da daha temiz ve derin bir ses sunuyor. Tek dezavantajı 7.1'e sahip olmaması.

Benim sıralamam şöyle olurdu;

GSP 350 > Cloud Alpha = GSP 300 > Cloud 2 > Arctis 5.

Ben Arctis 5'in Arctis 3 kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum. Fazla pahalı.

GSP350 modelini yanlış belirtmişim. GSP300 olacak. GSP300'e göre tekrar bir değerlendirme yapabilir misiniz ?

GSP 350 = GSP 300 + USB ses kartı diyebiliriz. Alpha ve GSP 300 çoğu yönde birbirine yakın Cloud Alpha daha konforlu ve daha iyi malzeme kalitesine sahip, GSP 300 ise daha iyi mikrofona.
Benim için önemli olan stereo ses kalitesi. Mikrofona pek önem vermiyorum. Yani ses kasmalık kulaklık diyebiliriz buna. (GPS350 , Cloud 2 , Arctis 5) Aralarında en iyi stereo ses kalitesini sunan hangi kulaklık acaba ? Kesin bir şey söylerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…