T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 6 Nisan 2021 #11 Aligatör dedi: Müzik açısından gayet güzel bir kulaklık. Ama oyun için aynı şeyleri söyleyemem. Mesela CS oynuyorum, adam sağdan gelse bile sağdan ses tam gelmiyor, güzel ses kasılamıyor. Bilmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta bir yırtık oluştu mu?
Aligatör dedi: Müzik açısından gayet güzel bir kulaklık. Ama oyun için aynı şeyleri söyleyemem. Mesela CS oynuyorum, adam sağdan gelse bile sağdan ses tam gelmiyor, güzel ses kasılamıyor. Bilmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta bir yırtık oluştu mu?
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.593 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #12 Tuna11 dedi: Kulaklıkta bir yırtık oluştu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır oluşmadı, neredeyse 7 aydır kullanıyorum. Bir sorunu çıkmadı. Şunu da ekleyeyim, kablosu aşırı uzun.
Tuna11 dedi: Kulaklıkta bir yırtık oluştu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır oluşmadı, neredeyse 7 aydır kullanıyorum. Bir sorunu çıkmadı. Şunu da ekleyeyim, kablosu aşırı uzun.
Herr mira Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 276 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #13 HD 206 alacaksanız elinizde iyi bir ses kaynağı olduğuna emin olun, yoksa ses çok düşük çıkıyor.
T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 6 Nisan 2021 #14 Aligatör dedi: Hayır oluşmadı, neredeyse 7 aydır kullanıyorum. Bir sorunu çıkmadı. Şunu da ekleyeyim, kablosu aşırı uzun. Genişletmek için tıkla... Zaten kablosunu soracaktım şimdi. Sizce sizin kulaklığı almak mı yoksa hs35'i almak mı iyi olur? Herr mira dedi: HD 206 alacaksanız elinizde iyi bir ses kaynağı olduğuna emin olun, yoksa ses çok düşük çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ses kaynağı derken?
Aligatör dedi: Hayır oluşmadı, neredeyse 7 aydır kullanıyorum. Bir sorunu çıkmadı. Şunu da ekleyeyim, kablosu aşırı uzun. Genişletmek için tıkla... Zaten kablosunu soracaktım şimdi. Sizce sizin kulaklığı almak mı yoksa hs35'i almak mı iyi olur? Herr mira dedi: HD 206 alacaksanız elinizde iyi bir ses kaynağı olduğuna emin olun, yoksa ses çok düşük çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ses kaynağı derken?
Herr mira Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 276 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #15 Tuna11 dedi: Zaten kablosunu soracaktım şimdi. Sizce sizin kulaklığı almak mı yoksa HS35'i almak mı iyi olur? Ses kaynağı derken? Genişletmek için tıkla... Amfi. Bas sesleri vurucu değil. Tiz ağırlıklı bir kulaklık.
Tuna11 dedi: Zaten kablosunu soracaktım şimdi. Sizce sizin kulaklığı almak mı yoksa HS35'i almak mı iyi olur? Ses kaynağı derken? Genişletmek için tıkla... Amfi. Bas sesleri vurucu değil. Tiz ağırlıklı bir kulaklık.
T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 6 Nisan 2021 #16 Herr mira dedi: Amfi. Genişletmek için tıkla... Amfim yok ki.
Herr mira Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 276 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #17 Tuna11 dedi: Amfim yok ki. Genişletmek için tıkla... Biraz güçlü bir amfi veya ses çıkışı yeterli olacaktır. Elinizde bunlara ayıracak bütçeniz vs yoksa kulaklığın sesi oldukça güçsüz kalıyor maalesef.
Tuna11 dedi: Amfim yok ki. Genişletmek için tıkla... Biraz güçlü bir amfi veya ses çıkışı yeterli olacaktır. Elinizde bunlara ayıracak bütçeniz vs yoksa kulaklığın sesi oldukça güçsüz kalıyor maalesef.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.593 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #18 Tuna11 dedi: Zaten kablosunu soracaktım şimdi. Sizce sizin kulaklığı almak mı yoksa HS35'i almak mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... HS35 hakkında bir bilgim yok, karşılaştırma yapmam doğru olmaz. Bu kulaklığa sahip birini bulsak daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız.
Tuna11 dedi: Zaten kablosunu soracaktım şimdi. Sizce sizin kulaklığı almak mı yoksa HS35'i almak mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... HS35 hakkında bir bilgim yok, karşılaştırma yapmam doğru olmaz. Bu kulaklığa sahip birini bulsak daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız.