Sennheiser HD 4.40 BT Alınır Mı?

OrkunDoğan

Kilopat
Katılım
26 Aralık 2014
Mesajlar
183
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum hem şıklık, hemde özellikleri bakımından bu ürünü: Sennheiser HD 4.40 BT almayı düşünüyorum. Kafamda bir kaç soru var. Araştırdım kimisi yorumlara kulak ağrıtmıyor basınç uygulamıyor diyor, kimisi çok ağrıtıyor rahat değil diyor. Önceden HyperX Cloud 2 kullanıyordum o çok rahattı kafamda olduğunu unutuyordum bazen, kardeşimin hoşuna gidince ona verdim. Rahat olması çok önemli benim için objektif yorumlarınızı bekliyorum.

Bu ürünü kullanmış arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi acaba ?

Birde oyunlarda da kullanmak istiyorum oyun performansı nasıl acaba oyun kulaklığı olmasa da oyunlarda ki ve film dizi izlerken ki performansını merak ettim.
 
Hocam sanırım kulaklığı almışsınız. Ben de almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz ? Özellikle oyun performansı olarak. Fps oyunları için özellikle (ses kasma vb.). Artılarını eksilerini belirtirsen gerçekten çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.
 
Evet aldım müzik için süper ses biraz az gibi gelebilir diğer kulaklıklara göre ( ben fullde bile dinlemiyorum yetiyor.) çok iyi müzik için zaten ses fazla oldu mu ses bozuluyor kulaklıklarda gayet tatmin edici.

Pubg de oynuyorum gayet iyi. Hyperx Cloud 2 de var bende onu kardeşime verdim ikisinin arasına oyun bakımında fark yok yani tabi ki fark var ama sonuçta kaliteli bir kulaklık adamları gayet iyi bir şekilde nereden geldiklerini anlıyorum.

Tek kötü yanı uzun kullanım (4 5 saat ) hyperx gibi değil rahatlık olarak ayrıca kulak kepçeniz normalden büyük ise padlerine sığmaz, padleri büyük ama kulağın gireceği kısım küçük.

Eğer bulundunuz il de media market var ise stantlarda oluyor ben oradan deneyip almıştım. Şarjı gerçekten 25 saat gidiyor ayrıca çok hızlı şarj oluyor. Birde üründe Aptx teknolojisi var bağlantı sağladınız cihazda da aynı özellik var ise bluetooth ile oluşan %30luk ses kaybı gideriliyor. kabloluda denedim kablosuzda aptx sayesinde kablolu ile pek farkı yok. Tek eksi yanı benim için uzun kullanım için pek uygun değil ama padlerin olduğu yer sağa sola haraket ediyor onu biraz çevirince basınç azalıyor 3 4 saat kullanıyorum Pubg de ama belkide ben Cloud 2 ye alıştığım için olabilir. Rahatlık istiyorsanız Sony mdr950BT mi ne vardı o çok rahattı media da denemiştim ama hem pahalı hemde müzik sesleri hoşuma gitmemişti sadece bass var ve boğuktu.
 
Geri dönüşünüz için gerçekten teşekkürler. Benim açımdan çok faydalı oldu yazdıklarınız. Doğru ürünü istediğimden emin olabildim en azından
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…