Sennheiser Momentum 3 vs Momentum 4

Heroizen

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu iki kulaklık arasında kaldım. Aradaki 2500-3000 TL'lik farkı vermeye değer mi bilemedim. Sizce momentum 3 yeterli olur mu? Araştırdıklarıma göre momentum 3 rock ve klasik müzik gibi türlerden daha iyi performans verirken momentum 4 de daha çok yeni nesil müziklerde performanslı. Buradan yola çıkarak momentum 3 benim müzik zevkime daha çok uyuyor diyebilirim. Başka kulaklık tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım. Bütçeyi 8000'e kadar zorlayabilirim.

9000'e.
6500'e.
Bunlara bakabilir veya daha ucuz bir şey isterseniz Anker q30/35 (45 modeli daha Türkiye'ye gelmedi yurt dışından 3000TL'ye aldım ben)
Bildiğim kadarıyla kıyaslandıklarında AirPods Max > XM5> momentum 4 > Q45.

Sennheiser bana kalırsa ses olarak Sony'nin hala önünde. Momentum 3 biraz daha mid ve enstrüman odaklı türlerde daha iyi sonuç veriyor Momentum 4'e kıyasla. Bass olarak Momentum 3 daha gerçekçi ama Momentum 4 daha derin vuruyor gibi hissettim kısa süreli deneyimimde. Tiz olaraksa Momentum 4 tizleri daha önde sıcak geldi. Enstrüman ayrımı olarak da Momentum 3 daha iyi gibi hissettirdi. Sıradan bir Momentum 3 kullanıcısıyım Media Markt'ta kısa süre Momentum 4 ile kıyaslama imkanı buldum ve bunları tecrübe ettim. Odyofil değilim ve yorumlarım tamamen kişiseldir.

Sennheiser bana kalırsa ses olarak Sony'nin hala önünde. Momentum 3 biraz daha mid ve enstrüman odaklı türlerde daha iyi sonuç veriyor Momentum 4'e kıyasla. Bass olarak Momentum 3 daha gerçekçi ama Momentum 4 daha derin vuruyor gibi hissettim kısa süreli deneyimimde. Tiz olaraksa Momentum 4 tizleri daha önde sıcak geldi. Enstrüman ayrımı olarak da Momentum 3 daha iyi gibi hissettirdi. Sıradan bir Momentum 3 kullanıcısıyım Media Markt'ta kısa süre Momentum 4 ile kıyaslama imkanı buldum ve bunları tecrübe ettim. Odyofil değilim ve yorumlarım tamamen kişiseldir.
Çok teşekkür ederim hocam. Momentum 3 aldım ve gayet memnunum şimdilik :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı