Elektronik Sennheiser Momentum 3 Wireless 4300 TL!!

Aldım hocam teşekkürler, böyle bir şey düşünüyordum ama bu kadar vermeyi düşünmüyordum.

Aldım hocam teşekkürler, böyle bir şey düşünüyordum ama bu kadar vermeyi düşünmüyordum.
Hayırlı olsun hocam. Fiyatı bir kaç gün içinde çok artacaktır, ürünün de asla pişman edeceğini sanmıyorum.

Merhaba. Bende de %15 işitme kaybı var. Sesleri daha az duyuyorum ve müzik dinlerken önceden duyabildiğim tiz sesleri artık duyamıyorum. Hangi tip işitme cihazı kullanıyorsunuz ve müzikde tiz konusunda bir fayda sağlıyor mu?

Merhaba @80derecekolonya, benim doğuştan sağ ve sol olmak üzere %90 sensorinöral işitme kaybım var. Dolayısıyla üst düzey işitme sağlayan cihaz kullanıyorum (Resound ENZO). Gelişmiş işitme motoru sensörüne sahip bir cihaz olduğu için tiz seslerini müziğin belli bir ses seviyesinden sonra duyuyorum.

Hangi kablosuz kulaklığı denesem dip ses duyuluyor. Bu fiyat bandında da dip ses sorunu var mıdır acaba?
Bir hafta önce satın almıştım. Sesi sonuna kadar açtığımda çok fazla dip ses duyuluyordu. Bu nedenle ürünü iade etmiştim. Benim şansıma denk gelmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…