Başlıktaki gibi düşünceniz nedir? Yurt dışından getirticeğim. Yaklaşık 11 bin TL'ye geliyor bu ayarda başka çok iyi dediğiniz kulaklık varsa önerirseniz sevinirim.
Hocam kolay kaybolacak ürünler değil sanki ya. Kocaman kulaklık.Kaybettin mi naneyi yedin işte. Normalde bende momentum 4 veya Sony WF-1000xm5 alacaktım ama konum takibi yapabilmek için AirPods Pro 2 aldım. ANC'si dış dünyadan koparıyor adeta. Kendinize göre de 1-2 ufak ayarlama yaparsanız Spotify ekolayzeri üzerinden duyduğunuz en temiz ses haline gelecektir muhtemelen.
Hocam valla ben elime para geçince sony wf-1000xm4 alacağım çok güzel kulaklık. AirPodsumda var ama kesmiyor artıkKaybettin mi naneyi yedin işte. Normalde bende momentum 4 veya Sony WF-1000xm5 alacaktım ama konum takibi yapabilmek için AirPods Pro 2 aldım. ANC'si dış dünyadan koparıyor adeta. Kendinize göre de 1-2 ufak ayarlama yaparsanız Spotify ekolayzeri üzerinden duyduğunuz en temiz ses haline gelecektir muhtemelen.
Hocam kolay kaybolacak ürünler değil sanki ya. Kocaman kulaklık.
Hem Razer Hammerhead 2nd Generation, hem de Razer Hammerhead Pro kaybettimHocam valla ben elime para geçince sony wf-1000xm4 alacağım çok güzel kulaklık. AirPodsumda var ama kesmiyor artık![]()
Hocam kulak içi kulaklık zaten kaybeden oluyor ama konuda bahsi geçen kulaklık kulak üstü. Ya boynunda yada çantada duracak zaten. Kulak içi olanlar cepten falan düşebiliyor tabi.Hem Razer Hammerhead 2nd Generation, hem de Razer Hammerhead Pro kaybettimToplam 10.000 üzerinde zararım var. Artık canıma tak etti yoksa Sony almıştım. Lientum sana söyleyeyim Airpods Pro 2 kullanıyorsan asla uçurum bir fark bekleme arada.
Hocam kulak içi kulaklık zaten kaybeden oluyor ama konuda bahsi geçen kulaklık kulak üstü. Ya boynunda yada çantada duracak zaten. Kulak içi olanlar cepten falan düşebiliyor tabi.
Yok hocam bunun için demedim. Konu sahibinin dediği kulaklık kulak üstü o yüzden kaybolmaz heralde dedim. Kulak içi olanlar kaybolabiliyor tabi.
Dediğim model bu hocam. Kulaküstü hiç taşıyamam yanımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.