Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #11 The_rain_master dedi: Yok hocam bunun için demedim. Konu sahibinin dediği kulaklık kulak üstü o yüzden kaybolmaz heralde dedim. Kulak içi olanlar kaybolabiliyor tabi. Genişletmek için tıkla... Birini manitayla tartışırken diğerini de geçen ay doğum gününde kaybettim. Kritik anlarda dikkat etmek, şu şekil cepleri kontrol etmek lazım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The_rain_master dedi: Yok hocam bunun için demedim. Konu sahibinin dediği kulaklık kulak üstü o yüzden kaybolmaz heralde dedim. Kulak içi olanlar kaybolabiliyor tabi. Genişletmek için tıkla... Birini manitayla tartışırken diğerini de geçen ay doğum gününde kaybettim. Kritik anlarda dikkat etmek, şu şekil cepleri kontrol etmek lazım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et