Sennheiser Momentum True Wireless Şarj Sorunu

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 5.279
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
AirPods birinci nesil kullandım, Airpods ikinci nesil de kullandım ve bu aralar AirPods Pro kullanıyorum. İlk modelden son modele kadar hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Zaten farklı kablosuz kulaklıklar kullanmadım, bunlar varken onları kullanmam zaten.

Sennheiser Momentum True Wireless modelinin şarjı gerçekten fazlasıyla çabuk bitiyor. Tahmini bir süre veremeyeceğim maalesef ancak eminim ki olması gerektiğinden daha çabuk bitiyor sanki. Bu hem sağ, hem de sol kulaklık için de aynı şekilde. Bilginiz var mı bu modelle ilgili, genel bir problem mi bu? Diğer kullananlarla Sosyal dışı tartıştık, hiçbiri böyle bir sorunla karşılaşmamış.

Acaba ben AirPods'un kullanım sürelerine alıştım diye mi böyle geliyor diye düşünmedim değil. Sonuçta hem kulaklığın şarj ünitesinde, hem de direkt iki parçanın da içinde dahili ayrı ayrı bataryalar bulunuyor. Hepsinin sorunlu olma ihtimali yok denilecek kadar az. Bir diğer yandan sol kulaklığın gücü, sağa nazaran daha çabuk bitiyor, tükeniyor. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Momentumun şarjı 5 saatten az gidiyorsa sorun var demektir. Normalde 5 saat gidiyo.
İki saat desem yalan söylemiş olmam sanırım. Bir de yüksek dinlemiyorum pek. Yani AirPods'lara nazaran yüksek dinliyorum ses kalitesinden ötürü çift takıp. Ama o kadar da yüksek değil yine. Bir sıkıntı var demek ki. Neyse, en iyisi servise göndermek olacak, yenisiyle değişim sağlarlar. Sennheiser'ın sevdiğim yanı da teknik servis konusunda sıkıntı çıkartmamaları.

Silinen üye 94679, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…