Sennheiser PC 373D oyunda ses azalma problemi

Cellat87

Kilopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazan üründen aldım film ve müzik dinlerken ses şiddeti çok iyi durumda bayağı yüksek ses çıkıyor fakat oyuna girdiğimde ise ses şiddeti neredeyse yarıya düşüyor PUBG oynuyorum ses kasmak için aldım ses çok net geliyor kalitede sorun yok lakin ses şiddeti az olduğu için o kadar iyi performans alamıyorum. Sizce neyi yanlış yapmış olabilirim ya da ne yapmam lazım yardımcı olur iseniz sevinirim. İyi forumlar.

Not; Ürünün sürücülerini kurdum sürücüyu her modda denedim sonuç değişmiyor ses yine az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haydaaa birde öyle birseymi var. Ama benim sorunum sadece oyunda oluyor. Gerçi sorun olup olmadiginida bilmiyorum belki normali budur ama böyle bir kulaklık tan bukadar az ses çıkması çok enteresan

Bu güncellemeden sonra genellikle oyunlarda sesle ilgili sorunlar yaşandığı söyleniyor. Medya yürütücüleri veya sistem seslerini etkilemediği söylenen sorunun etkilediği oyunlar arasında Apex Legends, PlayerUnknown's BattlerGrounds ve Overwatch gibi popüler oyunlar var. Sorun, sesin normalden çok düşük olması, bazı ses efektlerinin çıkmaması gibi farklı şekillerde kendini gösterebiliyor. Sizdeki sorunun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmiyorum ama böyle bir durum var.

Hobaaa bizde ürüne sebep buluyoruz kesin bundandır sorun. Peki ne yapacağız bunu düzeltmek için fix falan çıktımı bilginiz varmı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı