Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #1 Arkadaşıma Monster Notebook aldığı için yanında 6 ay kullanabileceği SenpAI.gg kuponu gönderdiler. Ancak bakıyorum bakıyorum bir üyelik şeyi falan yok. Direkt ücretsiz kullanabileceğin bir program diyor. Ne işe yarıyor bu kupon?
Arkadaşıma Monster Notebook aldığı için yanında 6 ay kullanabileceği SenpAI.gg kuponu gönderdiler. Ancak bakıyorum bakıyorum bir üyelik şeyi falan yok. Direkt ücretsiz kullanabileceğin bir program diyor. Ne işe yarıyor bu kupon?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 14 Şubat 2021 #2 LoL için bir koçluk sitesi diye biliyorum. Eğer kullanmazsan birine verebilirsin.
Mustafa Ceng Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 44 Makaleler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 14 Şubat 2021 #3 Hiç bi şeye yaradığı yok op.gg ile çok daha fazla verim alırsın. Tilt ediyo sadece xD
onurcancelep Hectopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 769 Yer İstanbul 14 Şubat 2021 #4 Yönlendirme falan yapıyordur büyük ihitmalle. Oyunda seni yönlendiren bir yazılım olabilir. Şunu al buraya git bunu yap şunu ye buraya çömel vs. vs.
Yönlendirme falan yapıyordur büyük ihitmalle. Oyunda seni yönlendiren bir yazılım olabilir. Şunu al buraya git bunu yap şunu ye buraya çömel vs. vs.