Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 12 Ağustos 2021 #1 Merhaba, ben Valorant için SenpAI.GG adlı uygulamayı yükledim ama bir türlü çalıştıramadım. Hesabımı vb. girdim. Uygulamayı arkada açık bırakmam yeterli mi? Değilse nasıl çalıştıracağım? Site
Merhaba, ben Valorant için SenpAI.GG adlı uygulamayı yükledim ama bir türlü çalıştıramadım. Hesabımı vb. girdim. Uygulamayı arkada açık bırakmam yeterli mi? Değilse nasıl çalıştıracağım? Site
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Çalıştırmalık birşey yok zaten giriş yap yeter. Maça girince otomatik olarak açılacak. Artı 0 Eksi
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 12 Ağustos 2021 #3 yaraliordek dedi: Çalıştırmalık birşey yok zaten giriş yap yeter. Maça girince otomatik olarak açılacak. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım ama olmamıştı hatta 4-5 kere denemiştim. Artı 0 Eksi
yaraliordek dedi: Çalıştırmalık birşey yok zaten giriş yap yeter. Maça girince otomatik olarak açılacak. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım ama olmamıştı hatta 4-5 kere denemiştim.