Daha fazla  
Geçen bir reklam gördüm senpai.gg diye baktım Valorant LoL gibi oyunlarda taktik veriyor. Neyse bir araştırayım dedim. Gerçekten oyunlarda gerekli ve etkili mi?

Sanırsam blitz gibi bir program. Profesyonel oyuncular kullanıyor diye biliyorum o tarz şeyleri. Hangi mapte yüzde kaç oranda kazanmışsınız, hangi karakterle kazanma oranınız kaç vb. şeyleri gösteriyor detaylı bir şekilde.

Çok gereksiz bir uygulama bence hatta arkadaşım kullandığından dolayı donanım banı yedi.

SenpAI Valorant'ta güzel bence. Bombanın ne zaman patlayacağı, nerede çatışma çıktığı, kimin cana ihtiyacı olduğu gibi şeyleri söyleyip seni yönlendiriyor. Hem de Türkçe. İndirip deneyebilirsiniz yeniyseniz oyuna.

Bilmiyorum hocam bence de olmaması gerekir ama arkadaşımla maçtayken maçın ortasında " maçınızda hile tespit edildi " şeklinde bir uyarı çıktı. Sınırsız ban yemiş.

Büyük ihtimalle hile kullandı veya Vanguard saçma sapan bir uygulamayı 3. parti uygulama tespit etmiş olabilir. SenpAI'nin ban yedirteceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…