elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2021 #11 Mahirkzy dedi: Bende hala İngilizce konusuyor. Onun bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bende Türkçe konuşuyordu. Oyunun dili Türkçe'mi?
Mahirkzy dedi: Bende hala İngilizce konusuyor. Onun bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bende Türkçe konuşuyordu. Oyunun dili Türkçe'mi?
SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 27 Mayıs 2021 #12 Mahirkzy dedi: Bende hala İngilizce konusuyor. Onun bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Yapmanın yolu var, buradan
Mahirkzy dedi: Bende hala İngilizce konusuyor. Onun bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Yapmanın yolu var, buradan
İki gözlü İlluminati Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #13 Deymez FPS düşüyosa
RobinScherbatsky Centipat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 57 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2021 #14 Mahirkzy dedi: Bende hala İngilizce konusuyor. Onun bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Oyununuzun diline göre size o dilde destek veriyor İki gözlü İlluminati dedi: Deymez FPS düşüyosa Genişletmek için tıkla... FPS'e herhangi bir olumsuz etkisi yok. Minimum oranda CPU kullanıyor.
Mahirkzy dedi: Bende hala İngilizce konusuyor. Onun bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Oyununuzun diline göre size o dilde destek veriyor İki gözlü İlluminati dedi: Deymez FPS düşüyosa Genişletmek için tıkla... FPS'e herhangi bir olumsuz etkisi yok. Minimum oranda CPU kullanıyor.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 27 Ağustos 2021 #15 RobinScherbatsky dedi: Oyununuzun diline göre size o dilde destek veriyor FPS'e herhangi bir olumsuz etkisi yok. Minimum oranda CPU kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Selamlar ben de bugün denemek için indirdim fakat uygulama kapanıp duruyor. Yönetici olarak da açtım. Güvenlik duvarı izni de verdim.
RobinScherbatsky dedi: Oyununuzun diline göre size o dilde destek veriyor FPS'e herhangi bir olumsuz etkisi yok. Minimum oranda CPU kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Selamlar ben de bugün denemek için indirdim fakat uygulama kapanıp duruyor. Yönetici olarak da açtım. Güvenlik duvarı izni de verdim.