Senpai, trojan olarak algılanıyor

Öncelikle herkese iyi günler. Senpai adlı bir aplikasyon var, bilenleriniz vardır. Bu aplikasyon, örnek olarak Valorant'ta mesela bomba kaç saniye kalmış sesli olarak söylüyor vb.
Setup dosyasını indirdiğimde; bilgisayar, bunu trojan virüs (ciddi tehdit) olarak algılıyor ve direkt siliniyor. Bu programa güvenmeli miyiz?

Zamanında bende kullanmıştım. Uygulamada bir virüs yok zaten Windows Defender sürekli saçma sapan bildirimler veriyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Doğru yerden indirirseniz sorun olmaz, yine de kullanmanızı önermem çok kullanışlı değil.

Ben böyle programları tavsiye etmiyorum yukarıdaki arkadaşında dediği gibi kullanışlı değil ama güvenlik açısından bir problem yok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bilgisayar kasasına zararsız bir sinek girse, Onu da tehdit olarak algılar bu virüs programları. 2007 ile 2009 arası kullanmıştım virüs programları, Ota,çalıya her şeye virüs var diyordu. 2010'dan sonra hiç mi hiç virüs programları kullanmadım kafa rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…