Sensei Ten mi, Rival 600 mü?

Rival 310 ve Rival 600'den uzak durmanızı öneririm kauçuk atma sorunu var 5 6 ay da bir atıyor şu an sensei ten kullanıyorum Rival 310'dan sonra biraz küçük geldi tutuşumu değiştirmek zorunda kaldım ama memnunum.

Hocam hyperx pulse fire fps pro aldım iade edip sensei ten geçmem fark yaratır mı?

Yok o kadar değil. Ben yine de Sensei Ten seçerdim.
Sensei ten evet daha iyi sanırım daha hafif olması daha iyi sensör bulundurması gibi özellikleri ile ama palm grip sorun oluşturur mu?. Hyperx fire fps pro 338 TL almıştım indirim ile. Buna geçmek için fazladan 170 TL'de vermem gerekecek.

Hocam HyperX Pulse fire FPS Pro aldım iade edip senseiten geçmem fark yaratır mı?

Hocam ben sağ elimi kullanıyorum sensei ten hem sağ hem sol el kullanımı için yapılmış o yüzden sadece sağ el odaklı mouselara göre rahat değil bence Rival 310'da daha rahattım ama oda kronik sorunlu maalesef. HyperX yerine sensei ten alabilirsin daha iyi bir mouse ama dediğim rahatlığı bulamayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…