A agulibuguli Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 208 6 Şubat 2021 #1 Hangisi daha mantıklıdır? Neden?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2021 #2 Basilisk V2 çünkü dünyanın en iyi sensörünü bulunduruyor.
A agulibuguli Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 208 6 Şubat 2021 #3 Hocam size gerçeği söylüyüm kafamı Basilisk V2 ve senseiten karıştırıyor.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #4 Rekabetçi için kesinlikle Basilisik. Mouse'ları yaylı değil lazerli tıklama teknolojili.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2021 #5 Ergonomileri çok farklı. Ben tercihimi Basilisk'ten yana kullanırdım ama tutma şekliniz, elinizin boyutu vs. önemli.
Ergonomileri çok farklı. Ben tercihimi Basilisk'ten yana kullanırdım ama tutma şekliniz, elinizin boyutu vs. önemli.
A agulibuguli Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 208 6 Şubat 2021 #6 iBatuJR dedi: Rekabetçi için kesinlikle basilisik. Mouse'ları yaylı değil lazerli tıklama teknolojili. Genişletmek için tıkla... Hocam 8khzlik mouse çıkacak onu bekliyim mi yine aynı teknolojiler ama switcleri bir tık daha yeni bir de Hz i yüksek. agulibuguli dedi: Hocam 8khzlik mouse çıkacak onu bekliyim mi yine aynı teknolojiler ama switcleri bir tık daha yeni bir de Hz i yüksek. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
iBatuJR dedi: Rekabetçi için kesinlikle basilisik. Mouse'ları yaylı değil lazerli tıklama teknolojili. Genişletmek için tıkla... Hocam 8khzlik mouse çıkacak onu bekliyim mi yine aynı teknolojiler ama switcleri bir tık daha yeni bir de Hz i yüksek. agulibuguli dedi: Hocam 8khzlik mouse çıkacak onu bekliyim mi yine aynı teknolojiler ama switcleri bir tık daha yeni bir de Hz i yüksek. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 6 Şubat 2021 #7 Aralarından Basilisk V2`yi tercih ederdim. Sensör, anahtar ve ergonomi bakımından iyi bir model.